Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas se na vandrednoj sjednici izjasnilo predsjedništvo BiH sa jasnom i kratkom porukom: MUUUUUUUUU...
@Šaran 11 ispricati cu ti pricu Popusi ti ovome mladicu da malo odmoris uz pusenje MRŠŠŠŠŠŠ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kupujmo domaće
A gdje ima domaće kupiti? odeš u konzum kupujte hrvask, znate li koliko postotaka je vazećem zakonu potrebno da jedan super market ima? a jeli i jedna inspeksija proverila to? Koliko je bilo kažnjeno za tu vrstu ugnjetavanja BiH proizvoda ? itd... sve dobro upućuje da inspektori su dio projekta mafiskog klana a to je očigledno ministarstvo porezna trgovački lobi i nakraju od tog KUPUJMO DOMAĆE ostane te dvije posrane rečenice koje se tope pod pritiskom stranih lobija koje imaju svoje satelite u svim državnim organima.
..A100...ako se ne zna čitat', onda je teško naći domaće.
Nudim usluge za prevoz robe preko teritorije EU (poljoprivrednih proizvoda, mlijeka, sireva, mesa i prerađevina, za izvoz u Tursku. Javiti se: [email protected]
jadne klavice
Klosari politicarski, njima i jeste stalo da sve propadne u ovoj drzavi. 63% mladih prosle godine je otislo a ove ce vjerovatno jos vise, vidjet cemo ove majmune za 10ak godina kada im biracko tijelo bude 2000 ljudi. Mogu ovi iz EU poslat svog smeca koliko hoce ovamo ali na njemu ne pise 387 i ja to nikada necu kupiti.
nek srbi pitaju dodika zasto je proglasio formiranje jedinstvenog kontrole mliječnih proizvoda nacionalnim interesom, pa se nije mogla usovjiti uredba po kojoj bi kontrola ispravnosti hrane bila na drzavnom nivou. A mljekari u bosni samo da proizvode mlijeko i mlijecne proizvode za bosnu, ali kvalitetne, imali bi profit
FATAJTE SE KOMPIRA
Murs stoko nikakav porez ne placate samo novac trazite
ljudi ako niste u politićkim poslovnim šemama prodaite stoku to vam je jedini spas jer kad vas dovedu do provalije onda će biti kasno
Sutra dodje baja iz njemacke ponudi par miliona, ovaj jadan nema kud jer eu diktira cijenu i ola. Nema vise domacih firmi.
Kakvo ba nase domace mlijeko, nase su krave pod stresom, ne mogu ni da se sexaju pa pogledajte im slike, ono sto malo isisaju mlijeka iz njihovih siserdi je puno negativnog naboja. Znam licno komsiju koji je konzumirao samo domace mlijeko, eno ga u ludari hoce covjek da se ubije.
Kupovali bi mi domaće kad bi bilo više naših posluga, gdje možemo naći naše mlijeko. Uđeš u konzum i u najboljem slučaju možeš naći milkos, ako i to. Forsiraju uvezeno mlijeko kao i sve ostalo. Kada bi neko stao u kraj konzumu koji stoji na svakom čošku, bio bi nešto od nas.
Jednostavno kontra mjerom - UKINUTI UVOZ MLIJEKA IZ EU !
Kad mi bili izrael
Ko je ubio Milana Vukelića??
Jao volim što EU neće da popusti Dodiku i onom njegovom krmetu Usorcu više nego išta. Sve se ovo može rješit jednim potpisom za osnivanje Ministarstva poljoprivrede BiH, al ne važno je Srbovat. Sreća FBIH ne ovisi toliko o poljoprivredi koliko RS i FBIH je više patriotski nastrojena pa će se više kupovat domaće. Puna podrška EU u trehanju Dodikovaca!!
Vijeće ministara treba POD HITNO uvesti naredbu o moratoriju na uvoz sirovog mlijeka,uvoziti samo onoliko koliko je potrebno,zahebi ti pravila i šuplju,mi smo mizerna ekonomija i progutat će nam i ovo malo poljoprivrede. Šaroviću na tebe je red !!!
OČITO JE DA SE IDE NA UNIŠTENJE I ONO MALO POLJOPRIVREDNE PROIZVODNJE. Mljekari, đaba vam je vikati, NEMA KO DA VAS ČUJE!