Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO VI......HAJCAJTE......PRODAJU DRVETA .....NECEMO IMATI LISTA ZELENOG U BiH kako su kreteni krenuli !!
SDA glasačima ovo je dobra vijest. Nemaju mozga, zato i glasaju za njih
Ukoliko se ne bud ezasadjivalo neslektivno sjeklo docice do narusavanja prirodnog balansa.Sjecom sume dolazi ne samo do lose klime zraka vec do poplava jer drvece priroda voda su jedna skladan spoj.
Čuj povećana proizvodnja, valjda sječa šume
U Hrvatskoj se siječe hrast, ali odmah se pošumljava taj teren. 100 godina treba da drvo opet bude za sječu. Dosta elektrana na drveni otpad je napravljeno u Hrvatskoj, a i pelet je zanimljiv.
Ovo bi, kao, trebalo da bude dobra vijest?
ibro berilo je sam posjekao 10.000 kubika na bjelašnici..šampion sječe starih stabala. ova drva će mu valjati u džehenemu da pojačaju vatru u kojoj će se pržiti.
Mi samo znamo sa balvanima
Javno dobro u đepove nekolicine.SDA zlo za Bošnjake.
to Vildane samo sijeci ništa ne treba pošumljavati :(
Kako je krenulo,necemo imati drveta ni za cackalica, sadicemo samo travu
Svaki dan šticari kamioni puni balvana sa Srbijanskim registracijama idu prema Višegradu.Izvoz i kađa državnog bogatstva se odvija svakodnevno.
Neka djelu mi smo indolentan narod u svemu .neka gorivo bude 5km Hrasno 50km jer budale vode drzavu a izabrani od ispranih nacionalista .kad se sve posječe i potroši ostat ce samo pustoš
40 godina do 60 treba jednom hrastu da izraste.
100 godina treba hrastu da bude pravi.
Pelet 600 km.
interssuje me ovi lopovi i kriminalci koji drze ove firme sto prodaju drva dal oni nakon sjece posade novo...u svijetu je to zakonska norma za firme koje su ovlastene za sjecu ..
👏👏👏👏👏👏👏
Ove Biznishadzije unovcise sve sto nam je svima Allah podario.
Zar ne postoji izraz na bosanskom jeziku koji označava 'različite proizvode iste vrste'?