Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trend povratka preduzeca na evropsko tlo je poceo jos prije 5-6 godina, i nastavit ce se. Dobra prilika za nas, imamo odlicnu lokaciju - svuda oko nas EU, industrijsku tradiciju, vrijednu i kvalitetnu radnu snagu. Samo malo fali, truncica, pa da dijaspora krene masovno da lobira. No, nece niko da prlja obraz zbog nekog lokalnog opcinara lesinara i zato treba sto prije vlast mjenjat i drustvene "navike". Sve dok su nam kriminalci heroji i idoli patit cemo se - vrijeme je da se vrate dostojanstvo i postenje u nase drustvo.
lijepo
Krenule investicije poslije pritesta. Malibpa ce veliki investitori doc. Polako od carapa do aviona. Tako se ti radi.
...ovaj desni mi baš ulijeva povjerenje...
...commi jesi ikad pokusao otvoriti internet stranicu al shiddi? :-D :-D
...ni napamet mi palo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok je Tešanjcima Mehmedovića biće dobro,da hoće svi da rade za napretak države a ne svojih džepova bilo bi bolje za sve narode!
A zelena podloga na avataru, nista?
Sad ce Dodik zinuti i par poganih progovoriti, pa ce ga Covic podrzati i ovi ce glavom bez obzira uteci.