Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako sam sebe uhvatio da lazem vise nikom ne vjerujem.
hehe prejako
Dje nes' izglasati povjerenje amidicima i dajdicima....ha ja
po zakonu...sve po zakonu...tuga.
Vidim samo pozitivni komentari. Vjerovatno su Vas desetak (koliko Vas je do sada komentarisalo) zaposlili ili nekog Vaseg blizeg. I mene kada zaposle i ja cu tako hahaha. Neka makar objave konkurs kada primaju radnike da se mozemo prijaviti. U TE Kakanj je primljeno na desetine radnika i sve bez konkursa tako da mi koji smo bez stele vise se ni na konkurs ne mozemo prijaviti, da se barem razocaramo sto nismo prosli :)
Samo naprijed ! U ovom nista lose ne vidim.
Kada se ne krade,napreduje se,tako to ide,kada bi svi politicari to shvatili,davno bi mi u Europi bili.
Sretno nam !!!
ne vidim zasto bi ovo uopste bio problem. EP radi dobar posao trenutno, ako se ne varam, krece i kradnja vjetro parka
Ovo su vecinski zasluge Vlade FBiH i premijera, sto nisu dozvolili da se nastavi trend licnog bogacenja na racun EP i sto su doveli kompetentne ljude u Nadzorni odbor. Svaka cast!
Samo neka nema zastoja, bar ovdje
Ma svaka cast, ovako je to kada je na celu neko ko nije korumpiran.
SAMO NAPRIJED ! HOCEMO NOVE OBJEKTE !