Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najlakse se kititi tudjim perjem, covjek podigao Skenderiju iz mrtvih i vi ga sada smijenite i postavite svog covjeka koji ce nastaviti "uspjesno poslovanje" Ocam mafija vam zavidi.
Bravo za trojku, osjeti se boljitak od kad nema SDA! Samo mijenjajte uhljebe! ❤️👌
@Reddignton87 Jesi li ti mozda usao u zadnje vrijeme u Skenderiju? i vidio na sto to lice. Raspada se sve unutra, prokisnjava. Nema niakakvih dogadjaja , a pogotovu nema sporta. Lako je vani napraviti vashar i proglastiti to nekim uspjehom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
NiP ne moze da se otrgne od manira SDA Valjda su dugo skupa bili i to je ostavilo posljedice.
Kad te sindikat fali....
Sindikat ne razumije.. Pa najvažnije je iz koje je stranke. Hahahahaha
Svaki koji dođe ili je dosao mora znati da ce biti smojenjen bio dobar ili ne. A sindikati su posebna prica bas kao i uposlenici. Najgore sto se zataskava prica prethodnih pljačkaša.
Nije problem što su momka smijenili, to radi svaka vlast. Ali je problem što su u izbore dobili na osnovu izjava i obećanja da neće biti kao oni prije, da će ostati svi direktori koji rade kako treba, a ovaj momak je bio po svemu ok. Ali čuj mene, neće biti kao oni prije, a većina njih već 20 godina na grbači kantona.
Ovo baš k'o da Bakir radi.... Čovjeka koji firmu iz pepela podiže smijenit ...??? To samo na Baketa liči ...
Uspješne direktore treba ostaviti na tim mjestima sve dok firma radi uspješno i dok oni to hoće da rade kvalitetno ! Pa nije valjda princip da svi treba da se mjenjamo na svim mjestima samo da se zadovolji forma a rezultati da nisu bitni !
Samo podobni i gotovo ili tako ili nikako
Najbolja vlada ikada, smjenjuje poštene i sposobne ljude. Fuj, gadovi!
Trojka i NiP su škola SDA sve treba smijeniti što prije i postaviti kadrove NiP, SDP i Naša stranka. Nije uopšte bitno kako je ko radio. Kapo je zadnji od kadrova koji je ostao na kantonalnom nivou( osim ovih što ih je sud vratio). Sve su smijenili za godinu dana.
Sposoban-podoban, stavite NE gdje vam odgovara, sram vas bilo!
Nova vlast, Naša stranka prvenstveno, BAGRA! Jel vas stid skidati s pozicije momka koji je rijetko sposoban, častan i pravedan, samo kako biste uhljebili svog podobnog kandidata? Mafijo!
Podigao iz čega? Popločao trg? Plaća račune? Sramota me otić utakmicu repke pogledati tamo, puši se unutra, pločice od olimpijade, svlačionice bruka, wc odron sjedi tetka kao na željezničkoj stanici ceka fening, ulaz u dvoranu kao u rusku kasarnu a da ne pričam o “privrednom gradu”. Znamo da i Kapo zaposljava svoje, pogotovo žene, zato neka se stide ovi podobni sa slike.
Koga je zaposlio, hajd budi mangup pa reci? Kako ti ne dosadi samo srati i lagati. Momak nikog nije zaposlio!
Kapo je dobar I vrijedan covjek,znam ga citav zivot.Nek je forto strucan
Podrska Kapi i ako Nasa stranka natjera da ovaj čovjek ode samo da svog dovedu jer je eto to njihova direktorska pozicija završice na izborima kao najveci gubitnici, jer je politika bila SPOSOBNI, A NE PODOBNI BEZ OBZIRA IZ KOJE SU STRANKE!!!!! NADAM SE DA NIP I SDP NECE PODRZATI OVU SMJENU KOJU NAMECE NASA STRANKA!!!
Vec sam u jednom komentaru napisao da mi se cini da je ovaj covjek dosta dobrih stvari uradio u OC Skenderija ali se sa radnicima ne slazem veuano za sajmove.Svi sajmovi koji su odrzani / osim Djecijeg sajma koji centar i ne organizuje vec samo pruza uslugu i donekle Sajam knjiga a i njega je dugo organizovao TKD Sahinpasic / su dosta lose organizovani tj. vrlo malo izlagaca je bilo zastupljeno na njima.
Amer kapo covjek velikoga srca voli politicare da prca