Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo za vidjeti, pohvalno, jos sam da im gospodin Covic obezbjedi jednakopravnost u Federaciji pa da mogu jednakopravno kao i ostali gradjani placati boravisne takse, porez, rtv taksu i ostalo.
Evropa... Fino je i ovo vidjeti... Ja naviko na ove mracne, namrgodjene, nosate bliskoistocne face...
Odlicna vijest, svaki turist kojeg Medjugorje privuce sutra je u Mostaru, Sarajevu itd...
Skutori znaju i gotovo, ali jedna stvar mi se svidja kod njih sto Bogu hvala radjaju mnogo djece, definitivno najpozeljnija mjesto za zivot, svicarski standard...
Kako su sve financije u rukama Dragana Ćovića, Bakira ne sekira činjenicA (ako se otkrije) da je Međugroje prevashodno grad gdje se NE PLAĆA PDV. Na 2 milijarde KM godišnje sračunajte koliko je 17%. A i koga da to sekira kad se na kladionicama obrne 900 miliona a državi plati 10 miliona. Oko 1% !! Živimo u državi za stranku.
A preracunata stopa PDV-a? :)