Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj SDP-ovskih plačenih objava, fol sindikalci, nigdje ni imena ni prezimena nekog predstanika sindikalaca..
Ma kakvi oni, placaju sve objave ko i dosad. Nigdje nista konkretno, pokusavaju da se izvuku od svih negativnih stvari koje su uradili u posljednje 4 godine, ali im u tome nece nista pomoci. Placene objave i njihovi placenici, ovo je kraj torturi.
200 miliona vamo, 200 miliona tamo, 200 autoput, 200 rudnik, SDP pere i krade sve sto mogu pogotovo sad kad im je kraj, uzimaju lopatama. Kakvi sindikalci, dajte ime i prezime uradite kako treba kad vec placate objave
Najjaci su mi sarajevski ublehasi :-) Iskopaj mu cumur u Tuzli,napravi mu struju a oni skupljaju Kes :-) Jbm li te drzavo
A kakav kes? Dobit EPBiH se ulacuje u budzet Federacije BiH i samim tim se dijeli na sve nivoe drzave. I mi u Sarajevu placamo 19% PDV-ana sve, a od toga gotovo 30.000.000 godisnje ide za tuzlanski kanton. Osim toga, jel to onda po tebi BiH treba da ima 50 elektroprivreda???
I da ne zaboravim: Tuzlanski kanton je pao k** za usi radi nesposobnosti tuzlanske vlasti. Imate svoj kanton, svoje opcine, svoja preduzeca, a osim rudnika i TE nista vam i ne ide. Samo covjek kad izadje iz Kantona Sarajevo i predje u TK dodje mu zlo od nekvalitete cesta koje odrzava Kanton Tuzla. Nekada ste bili jak region, drugi iza Sarajeva, a danas je citav Tuzlanski kanton postao socijala koju izdrazavaju rudnici i TE zahvaljujuci Vladi FBiH. Ne bi vam u TK bilo lose, da se ugledate na Granaicu i Gradacac - dvije jedine svijetle tacke u kantonu. Sramota je da Tuzla ima skupa sa Bihacom najvecu stopu nezaposlenosti u FBiH. Odlicna vam je lokalna zajednica i nacelnik, nema sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan SDPov članak. Jedan od najgorih ikad. Ko eto hoće reći rudari podržavaju SDP. Ne znam stvarno kakve veze ima rudar sa pravljenjem dodatnih pogona u TE. Ludost i ponižavanje svake inteligencije.
Ja naslova! Sada i rudari postali analitičari i krojači naših sudbina! Oni zahtjecaju ultimativno investiciju u rudnike ? Ima li išta ovdje normalno?
Nikako nije isplativo, jer treba oko 40 godina da bi se jedan blok isplatio a i ovo je najskuplji nacin dobijanja el.energije. Al samo zbog rudara podrzavam jer da nema TE mnogi bi ostali bez posla.
@RPM to ako njemacka pravi znaci da mora biti toliko isplativo i jeftino. zanimljivo
I ja podržavam - samo negdje dalje od Tuzle. Hvala .
Nego ko ce ovdje kajmal da pobere. Nije malo 200 mio. Jel se sve to rastalilo
Rudari su pretvrd orah za Fahru, baš bih volio da SBB-ovci dignu ruku protiv u parlamentu kada bude glasanje.
sine razmisljanje ti je duboko kao Mađarsko more ! Krediti za projekte koji ce se isplatiti u narednom periodu su OK , ali krediti za plate lelemudan u parlamentu i sl. su totalni promasaj i klanje drzave..... BiH = Grcka