Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li se ikada pojaviti partija koja ce ponuditi ovaj model: Porez na primanja veca od 3.500,00 KM - 25% Porez na primanja veca od 5.000,00 KM - 30% Porez na primanja veca od 10.000,00 KM - 50% Porez na provizije - 25% Porez na dobit od igri na srecu - 50% Pa neka onda gule bankare, politicare, direktore, kladionice itd. Jbt, svako ko se docepa vlasti, odmah proda dusu...
Vec sam ti jednom napisao a moram opet, ti Hamo nisi uopce okrutan, samo realan...Pozz
@Trojanac Evo, sklepat cemo kontekste, nazvat cemo ga: "Okrutni Realizam" :D PozZ
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo luđaci iz SDA, malo Vam što ste pokali u ratu i poslije pa sada ubijate ovaj jadni narod.Za ljekova Vam trebalo
Kao da drugi ne bi radili isto kao sda?! Sve je to isto moj ti.
kako se nisu sjetili da nam naplacuju komentare. SLOVO, 1 KM, bilo bi to dodatno punjenje drzavne kase da opet sebi JAME.
Ma ja ba samo povecavaj ;) ovcama koje sute tako i treba!
Sestrici Dajdjici Amidjici moraju na Bahame, Karibe, Havaje pa je red da im malo damo para zar ne?
Kada se SDA dohvati vlasti...Bravo za Novaliće,Zvizdiće,Čampare.Posebno mi je drago za njihove glasače koji ih godinama tu instaliraju.Nadam se da ćete osjetiti ovu novu vladavinu prava i Zakona i da će vam pored putarine nabaciti još kakav namet,oporezovati topli obrok i slično.Penzije će te primati po dvadeset dana,dok se nakupi.Uživajte,izabrali ste !!! I i dalje pričajte kako je za stanje u Državi kriv I odgovoran Avaz i njegov vlasnik Fahro ili neko treći a pravu istinu skrivajte i i dalje zaokružujte.Možda bude peščeš koji označeni paket namjenjen poplavljenim područjima.Šta će njima,treba i to da im voda odnese.
neka su kladionice ovolike oslobođene PDV
od sarajeva do zenice 7 km putarina u jednom pravcu, hvala i ozezii.
Ako će ovo uticati na bržu i kvalitetniju izgradnju autoputa, podržavam ali znam da neće zato vam se se*em na ovu odluku !
Mire Džukele
Neće puno proći dok te autoceste ne bankrotiraju. Neće oni moći ni za plate zaraditi, a ne da održavaju ovako skupu igračku. Nekad odem do Zenice i ne sretnem 2 auta na autoputu. uzimaće preko goriva kod budu mogli i to.
da bar malo obraza imaju ovi politicari.. kad ce vam biti dosta seronje jedne?..
Od 1990-ih pa sve do sada, SDA u svakoj vlasti. A opet iste glupe ovce glasaju za iste. Pa to nema ni u jednoj normalnoj zemlji, samo u BiH moze. I domacica kada vidi da joj jedan recept ne ide mjenja ga i proba drugi ... vrlo jednostavno.
E što ga ja više prodjem usranim autoputem! Pa zar da plaćam od Jošanice do Podlugovara 1.50 KM, ma mrsh u pm bezobraznu!
Za zdravlje im trebalo. Malo im crne zemlje. Platis putarinu kod registracije placamo kroz litar goriva i platimo kada izlazimo na auto put i sada imaju obraza ( djon ) podignuti cijenu putarine. Pa narode dosta vise sta vam vise treba da smjenimo ovu bandu koja smo otima od nas.
Kod nas prvo izgrade naplatne kucice i pocnu naplacivat putarinu pa onda grade autoput
Je..m vam mater supacku..Dabogda vam djeca makadamom vozila bjesna auta koje ste im poklonili od haram para...Bando korupmpirana..Fujjj.......