Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ne zna koliko je ovo preduzece bilo nek dodje u Tvornicku ulicu na stupu pa nek se provoza malo izmedju nebrojeno zgrada koje su povezane sinama po kojima su isli vozovi iz jednog postrojenja u drugo. A to je bio samo dio Energoinvesta. Danas to malo drugacije izgleda
Ovo po principu: unisti Energoinvest, da bi se uselio u neboder??? Ccc Narode: ovo je buduca zgrada Vlade Federacije BiH. Hebo ih otac.
čenga , kakav je bilans za 4 godine ?
ja sam brko.... ja sam vlast
SDA govna
ko je sretni dobitnik
Šta će bit sa onim spomenikom Emerika Bluma. Pa već valjda stim da nije u trendu, a pogotovo ako nije mladi musliman ko Branković, onda mu neće bit vijeka, nego negde u potok zakotrljat, kad u koji mjesec sve bude završeno, sa gigantom.
hvala ti alija
Kad mi neko kaže gigant, odmah se sjetim posrnulih socijalističkih preduzeća...
rođak?
Kakav je ovo stupidan naslov!?....valjda NEKADAŠNJI privredni gigant.
to je nekad bio gigan,sad je mali miš,sredstvo za pranje kriminalnog novca