Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sta je imaju traziti kad je ima na svakoj pumpi...
Otkad je Shell cionisticki? Prema mojim Bosnjama ispade da je svaka kompanija sa zapada cionisticka! Da vi malo tu svoju bolest prema zapadu izlijecite?
Daj Bože da ne nađu, eto Amerikanaca i demokratije o5...
USA će držat FBIH a Rusija RS - Al ćemo biti jaki u pm :D
Ako je Glamoč u zapadnoj Hercegovini, onda je i BOSANSKO Grahovo u Hercegovini??? Klixove geografske vratolomije....
Oh oh eto nama demoNkratije...
Lupa ovaj načelnik ? Valjda ga to lupetanje i logika svi su krivi samo ja valjam i drži eto već dva mandata u sedlu. Čovjek kojemu je Zrilic radio dobar posao je zreo za psihijatriju. .Novinar je priča za sebe ??? Po njemu Glamočko polje u Ž. Hercegovini, valjda negdje iza Posušja !!!
Cuj majke ti Glamoc u Zapadnij Hercegovini ...Boze dragi koji nepismeni likovi !!! Pretpostavljam da je Prijedor onda u Dalmaciji a Odzak u Srednjoj Bosni ...
Istina! Glamoc je BOSNA, ne HERCEGOVINA!
...NE DAJ TE SE NARODE JOŠ MALO PA POLEĆEMO...IMAMO RAZLOGA ZA SLEVLJE,SAMO PAMET NE GUBITE I NE NASJEDAJTE NA LAKE POENE ZAVOJEVAČA OD 1990 GODINE JER NE MIRUJU A VI IMATE ŠANSU SADA KAO NIKADA DA IH ODJHEBETE ZA SVA VREMENA...IDEMO NAPRIJED
Je li je ima samo u Glamockom polju ili ima i na drugim mjestima? Od kad je ja trazim u svojoj basti, nazalost nemam uspjeha. Koja je tajna?
eno kod Sakiba u basti
PREPISATI ZAKONE O NAFTNIM KONCESIJAMA OD NORVESKE! U SUPROTNOM, BUDE LI SE PRONASLA NAFTA, MOGLI BI POSTATI NIGERIJA!
Vec smo...nigerija
sad ce nam doci demokratija...
Znači da očekujemo napad Amerike, huh? Prvo u Drežnici, a sada i u Glamočkom polju. :P