Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da ste vi neke velike postenjacine i prelijepi momci. Pojma vi nemate...
Sugerisem SDP-ovcima da sklone ovakve tipove poput Kenana Rese, jer im oni nanose vise stete nego koristi. Ovako izaci raspojasan i nepripripmljen pred medije, kao nekakav kamiondzija sa ibarske magistrale ili prodavac salate sa pijace, potpuno je skandalozno, neprihvatljivo i ponizavajuce.
hahahahahaha kakav kreten braćo moja, pa on bi se ubio za lajk, pogledaj samo koliko epiteta je "nakalemio" da dobije što više lajkova zato.... kad vidiš internacionalca, zapjevaj mu: A evo i lajk kurve sjaji mu se čelo na njem' žensko odijelo i od sperme bijelo
Hahahahaha, pa ovaj Rešo isto ko gazda neke kafane, šta je ovooooo :D
Pogledajte ovu dvojicu raspojasanih lola. Ovaj direktor Reso je vrlo uspjesan. Uspio je uhljebiti sebe i svoju suprugu na (dobro placene) drzavne jasle.
Tebi, normalno, jedan principijelan minus.
A evo i lajk kurve sjaji mu se čelo na njem' žensko odijelo i od sperme bijelo
pogledajte sliku nekoliko puta, iz nekoliko uglova i zamislite da je u pozadini šank, na stolu plata sa 4 vrste mesa, domaće točeno vino i neki šaren stolnjak... da li glavni likovi odgovaraju tom ambijentu? Uveseljava me činjenica da u javnim institucijama uvijek možete ugledati ovako živopisne likove iz prirča Nasrudina Hodže, Đekna ili Kuduz...ko i kako regrutuje ove je nauka sama za sebe :)