Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajmo opet malo sadake.......imašš koju markuuuuu? fuj ciganluk
Sad kao medjunarodna zajednica valja, a kad su bili lokalni izbori ovaj je kukumakao kako toboze stranci Srbe proganjaju. A sad se bori za radnicka prava. Prelivoda.
Žalosno je da se fabrika zatvara, ali treba uzeti u obzir da je PRIVATNA, tako da vlasnici s njom mogu raditi šta žele. Da su političari bili ovako glasni kad su se zatvarale fabrike svih nas možda bi nam svima bilo bolje Zatvorene su fabrike koje su zapošljavale hiljade ljudi i nikom ništa.
Ne znaci da mogu raditi s njom sta hoce ako je privatna. Postoje ugovori i prava, nije ovo Somalija. Tom logikom ja mogu zapaliti svoj stan i da ne odgovaram za to nikako. Ne ide to tako brale, nije demokratija sistem u kojem svako radi sta hoce.
Dragi moj blue, fabrika jeste privatna (da budemo jasni nije privatna, nego vecinsko vlasnistvo slovenacke vlade), ali postoje zakoni koji sprjecavaju da poslodavci rade ta hoce. TAkodje, fabrika ima vlasnika, ali taj vlasnik ne odlucuje sam u potpunosti o sudbini iste. Tu su kupci, dobalvjaci, povjerioci, uposlenici, citav jedan niz povezanih subjekata, tako da ova hajducija ne moze tako lako proci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zovi Dodika da ti pomogne. Dovest ce on ruske investitore.
Jeb... ti nase politicare !!!