Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto Air Serbia zaobilazi aerodrom u Trebinju, tačnije Taleži?
1991 ve sam poslije godinu dana odsluženja JNA u Beogradu sa jaranima Hasom iz Srebrenice i Hašimom iz Maglaja otišao na grob Tita gdje smo došli da se oprostimo sa Maršalom jer znali smo da više nikada nećemo doći u tu Čettničku palanku. Uvijek će mi biti misterij šta poneke balvane privlači u toj najvećoj selendri svijeta, vjerovatno turbo folk orgije.Godinu dana sam tamo pod moranjem živio i nikada više ni sekunde.
Letimo dok ima 1.3 miliona .
Neka aerodroma i što više linija, samo da ne bude nac. obojeno😄
Skupo! Lijepi Rayanair kume za 100 maraka pola Europe proputujes
Direktan let? Zar nije sa presjedanjem u Goraždu?
Prdite o cijeni karte Tuzla Istanbul, 50 eura a ovi iz Mostara di Bdgisa za 56 i to je ok.....hahahah paćenici
POSLEDNJE TESLINO PISMO MAJCI ĐUKI: Moli tamo za mene Majko, ako možeš! .....Sаd mi je i žаo što nisаm hteo nikаd dа se družim s Turcimа jer su oni iste onаkve tužbаlice pevаli kаo onа iz mojih prаskozorjа. Sаd se sećаm dа su oni znаli mnogo više nego jа o svim ovim stvаrimа koje, tek, sаd, spoznаjem.
Zаlud moje godine provedene u nаuci, kаd onа bejаše jаlovа. Moli, tаmo, zа mene, Mаjko, аko možeš, tom mаurskom tužbаlicom zа izgubljenu dušu svog sirotog neukog sinа… MAURSKA TUZBALICA - EZAN sa munara dzamija.
Super napokon stizu bolja vremena za Aerodrom Mostar, samo daj boze da to potraje i nove linije ostvare...
Turbo folk turizam..
Svaka čast Mostar, bolje ste povezani sa Beogradom nego Banja Luka. Džaba specijalne i paralelne veze, BL ima samo dva leta sedmično, a Mostar tri!
samo još da napiše Prvi april i koje godine.......
Brate sad kad krenu paketi bijelog da se salju, ima mostar da padne jos vise
“Potpisivan ugovor”? Valjda potpisam mother mu old
Nemere ni potpisivam 😁
kod nas ce izgleda svaki aerodrom prije procvjetat nego sarajevski…sramota
Sarajevski aerodrom cvjeta. Nisi vidio drugi terminal sto su napravili?
Cuj ovog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)