Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo da ih je EU otkačila za izvoz, nego i Rusija!
ovo je samo spisak želja i neurađenog i šta sve čeka nove vlasti. Iz saopštenja se vidi da ih je Brisel otkačio za bilo kakve razgovore!
Treba sve Duduku prepustit pa da uđemo u Uniju s Rusijom , Srbijom i Sjevernom Korejom. To je najjača ekipa na kugli zemaljskoj ( kako god gledaš ) ...
Lijepo, samo da ne padne u vodu. Ako želimo izvoziti, onda trebamo i proizvoditi. Pogrešno bi bilo neulagati u našu poljoprivredu i prozvodnju. Protok roba mora ići obostrano. Ovo je malecki korak naprijed, treba ga ispravno iskoristiti.
efta, cefta, fifa, uefa, nato, nasa, fena, onasa, I'll take you to the candy shop I'll let you lick the lollipop...
Zaradite i do 300$ mjesečno radeći mikro zadatke! http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno.
450 maraka da se satirem uz računar GDJE DA SE PRIJAVIM
Treba ti PayPal account, preko njega se vrše isplate.. i ne budi ironičan, može se dobiti ovaj novac..btw. hvala svima koji su se registrovali, ako vam treba nešto objasniti, javite se ;)
'EFTA sporazum: Svake 'efte prođe 7 dana :D