Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BIĆE SVE GORE I GORE I GORE I GORE SVE DOK SVI NE IZAĐEMO NA ULICE. KADA BI SE NA GLAVNOJ ULICI U SARAJEVU STVORILO BAR 300 000 LJUDI ODMAH BI SE POKAZALO KAKO SE CIJENA STRUJE ČAK MOŽE I SMANJITI A O POVEĆANJU NI GOVORA NEBI BILO. POŠTO SMO NAJGLUPLJI NAROD PLANETE ONDA NEKA GLEDAMO KAKO POLITIKA RADI MIMO NAŠIH INTERESA A NA SVOJ MLIN NAVODE VODU.
Nemože to u Sarajevu 80% seljaka nemožeš se okrenuti od drva, čumura kojekavih otpadaka penel ploča, guma, oni najmanje koriste struju.Nekada je u Srajevu zakonski bilo zabranjeno loženje al zavladaše seljaci i sa njima seoski turizam.
Ja vas ne kontam...Koje ba ulice!!! Pa imali ste izbore glupani, 2 mjeseca poslije izbora hajmo na ulice!!! Glupi ste do bola...
Je li nam ovo čestitka za Novu godinu od Elektroprivrede i naše Vlade??? Još se nisu ni konstituisali kako treba, ali su zato stigla UGOVORENA poskupljenja. SRAM VAS BILO! Umjesto vjesti o pojeftinjenju, kako se razmatrala i ta opcija, vi ste donijeli zaključak o poskupljenju struje. A i ovo će biti malo pomalo, propcenat po procenat, DA NAROD KAO NE BI PRIMJETIO, dok ne uzmete onoliko koliko vama treba da nabildate svoje nezasite stražnjice. Još jednom, SDRAM VAS BILO VLADO NAŠA!!!!! GRUBO UDARATE PO NARODNIM MASAMA! ZAR VAS NIJE STRAH DA SE DOGODI OBRNUTO???
luna Voda?
male plate imaju, treba povećati..........
Kad cemo poceti uzimati ovu stranu struju , oprase nas ovi nasi ! ( ko ce koga ako nece svoj svoga)
strasno
Predlažem da iskoristimo svoje građansko pravo i štrajkujemo u znak protesta. Udružimo se preko facebook-a i izađimo na proteste. Moramo se početi buniti protiv nepravde, jer oni nemaju milosti iz godine u godinu.
Pa mogo si iskoristiti svoje gradjansko prije 2 mjeseca, sta se sad bunis??? Cuj protesti cccc.
Povecajte cijenu struje ovim velikim firmama, okanite se domacinstava!
pa zar ne bi trebali sniziti cijenu industriji koja plaća duplo skuplje od domaćinstava?
ma opsovao bi nesto al cenzurisat ce me
ovdje je naziv drugaciji ubij sirotinju tiho i lagano
Sjecate li se nedavnog izjednacenja ljetne i zimske tarife i to navise, pa narodu prasinu u oci, kao onima sto malo trose/kako ce vise trositi kad osim sijalica nista i nemaju/ dali subvenciju-manje racune, a ostalima povecase 25% /pola od pola/. Sve u skladu sa EU osim zaposlenosti, placa, penzija, invalidnina, djecijih dodataka, prodiljskih naknada i .......
Šta je taj FERK i ko se krije iza te izmišljene, čega sad ne znam ni ja. Ko ih finansira, kolika su im primanja, gdje žive, gdje im je sjedište ili ležište. Ko su da su, nikad ništa dobrog nisu donijeli ovom narodu i dabogda nestali!
Jednostavno im _ _ _ _ _ majku! Šta drugo da čovjek kaže nego da kune? To nam je valjda jedino ostalo u ovoj usranoj državi...
Stoka šugava! Za lijeka vam zatrebalo!!!!
Dok se smanjuju cijene goriva,naša porezna uprava odmah namiruje razliku u gubitku naplate od goriva na ovaj način.Umjesto da struja bude niža,oni dižu cijene da bi namirili gubitke koji su nastali smanjenjem prihoda uslijed pada cijena goriva. A ovi iz agencije za zaštitu potrošača ništa nerade.Ovaj izmuženi narod je na*** sa ovakvim političarima.
Svaki fening od ove naše sirotinje dabogda im za lijekove otišao (po mogućnosti za najgore boleštine)! Svima u EP-ma, FERK-u, svim vladama i parlamentima, od čistačice do direktora i ministara! Paraziti oni najgori!
Za par godina isplativije će biti ugraditi solarne panele na kuću, nego plaćati ovima... Valja se bacit' na pos'o za ugradnju solarnih panela..
već sada je isplativo kad znas da te nece handriti svako malo, poskupljivati, varat itd... jedino sto su mislili porez na sunce, e ako to prodje...
joj dobre vijesti, dobro je kad poskupljuje sve smo onda blize evropskoj uniji heh
Aha cijene evropske ,a plate ko u Zanzibaru . Blago nama .