Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako se gradi drzava, svaka vam cast pokazali ste da se i u BiH moze kvalitetno i brzo graditi
ovi poslovio jos vise dobijaju na znacaju jer rade bh radnici, samo tako nastavite
Autoceste zaista odlicno rade svoj posao. Rade dobro i efikasno i sto je najvaznije postizu zacrtane ciljeve.... Svaka cast samo tako nastavite...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mrzim i jedne i druge, ali 100 km naspram 10 km je mnogo. zato zasluženo dajem glas onome koji nesto radi.
ipak neka se zna ko kako radi, sada se moze raditi i to punim tempom, a prije ili nisu htjeli ili su bili nesposobni
Ova kompanija je sa ovim rukovodstvom zaista pokazala da zeli da radi nesto,prema tome imaju moju iskrenu podrsku !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zavrsetkom ove dionice i obilaznice oko Sarajeva jedna etapa ce biti kompletirana, jer je i najosjetljivija zbog prevelikog pritiska javnosti. Sad su kantoni i FBiH na potezu - napravit bar tri poslovne zone uz autoput (sa najboljim povoljnostima za ulagace), kako bi isti bez mnogo predrasuda doprinosili razvoju. Takodje, bitno je istaci - sve dok se autoputem ne povezu najveci gradovi u BiH (SA,BL,MO,TU) i ne napravi tzv. osovina razvoja, tesko da mozemo nesto napraviti ako nismo upuceni jedni na druge.
SDP BiH je velikorspski partijski isprdak!
Predizborni trik sa jednim bagerom ... i mnogo stranačkih zvanica. Trebalo bi da se zna da ovo grade svi građani BiH i da su ovo kreditna sredstva koja svi mi vraćamo , i treba podsjetiti sve stranke da auto-put ne grade stranke niti njihove vođe !!! Ova slika i ovo okupljanje podsjeća na Šojića i njegovu Belu lađu.
Izmedju toga da me pljackaju i da nemam fajde od toga, i da me pljackaju, a da od Zenice do Mostara mogu doci za 2 sata, i da mi drzava bar po cestama lici na drzavu, glasam za ovo drugo.
...OVO JE TAJ KONAČNI ODGOVOR RADONČIĆEVOM "GRADITELJU BIH"...NAROD ZNA DA SE RANIJE NIJE GRADILO PA ZAJEDNO UJEDINJENI SKUPIŠE SNAGE DA KAŽU DA UZ NAROD TREBA BITI ,RADITI I GRADITI...SVAKA ČAST AUTOCESTAMA FBIH...PUNO SREĆE I USPJEHA U NAREDNOM PERIODU...SAMO TAKO IDEMO NAPRIJED UJEDINJENI...
Sve se moze kad imate kvalitetan kolektiv i prave ljude na celu. Svaka cast svima, koji organizovano i azurno rade na gradnji autocesta.
autoceste na celu sa Karicem rade odlicno svoj posao i zbog toga su tu i rezultati tog rada, samo tako nastavite
Fala qurcu na udarcu, trebalo vam je 5 godina da naziv koridora iz WC preimenujete u 5C
Konacno i mi pocinjemo da licimo na normalnu drzavu! Jer bez brzih cesta obicna si juko****!
Dobor je sto se radi! Ko poznaje firmu Divel. Ako je povjerovat ovoj izjavi "Mi ćemo ovaj posao uraditi sa timom inžinjera i u koordinaciji sa ljudima iz Heringa i JP Autoceste. Do sada smo uradili dosta ovih projekata i nema sumnje da će i ovaj biti okončan na vrijeme", kazao je Voloder. Jeli korupcija u pitanju? Dovoljno je pogledat web-stranicu od Divel.ba. Vic!!!
😂😂😂 web stranica, ako se uopce moze nazvati tako
Sve novcem koji je Haris Silajdzic dobio iz Kuvajta.
U Zenici se gradi autoput u svrhu izborne kamapnje a Zdićima se farba ograda na gradskom mostu...Kuvajćani finansiraju autoput kraj Zenice a farbanje mosta u Zavidovićima jedna romska familija...koja želi da ostane anonimna...
Predlazem rjesenje za slabu BiH ekonomiju: Ovako, neka BiH bude jedina drzava na planeti gdje se izbori odrzavaju svake godine jer bi svake godine vidili predizborne kampanije. Posto nasi politicari najvise rade u tom periodu, mislim da bi nam najbolje doslo da bude malo toga svake godine. Do sada bi Tarcin izgledao kao Nju Jork a Hajvazi kao Pariz samo da politicari grade svake godine u predizbornoj kampaniji. Ja sam ZA.
yupiii,otvorena nova masina za pranje para xD
Otkud nama pare dragi Nikšiću da se vozimo ovim putem koji svako 15 dana zatvarate i renovirate?? Ne sjećam se kad je prošao mjesec dana da niste "popravljali nešto" - čitaj: krali pare na maglu..