Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ovo moze ako prvo izvrsite rekonstrukciju kadrova i dovedete mlade , pametne a prije svega postene kadrove a hvala Bogu imamo ih a ove koji su sad tamo pocevsi od portira do direktora posaljete tamo gdje im je i mjesto.
Kapacitet se povecava za 100% buduci da sadasnji lift nije u funkciji. Nista x nista = 0
0 * 100% = 0
BRAVO, SAMO NAPRIJED
Sve investicije u te gubitaše, poput ZOI 84, GRAS, i sl. su bacanje dragocjenog novca koji bi se mogao za nešto korisnije iskoristiti. Davno su zimski centri trebali pod koncesiju, da se od njih nešto i zaradi, a da građani dobiju bolju uslugu. Zašto GRAS takođe ne dati nekom jakom pivatnom prevozniku pod koncesiju, a ne namirivati stalno iz budžeta gubitke koje ovaj pravi.
Pojma vi nemate.
Sto se mene tice, posadite krompir. Mene gore nema.
Sve je ovo lijepo, bajno, divno, fino ali sve dok je to mjesto uhljeba daj Boze da krene naprijed. Ako vec u najavi kazete da ce se kapacitet zicare povecati za 100% jer sad taj lift nikako ne radi, onda je malo cudno - ako je sada 0 voznji i vi to povecate za 100% - opet ostaje 0 voznji.
Kad?
Bacanje para, ne trebaju nove investicije da bude uredan toalet, i dosadašnji kapaciteti nisu održavani i ekonomično vođeni. Trenutna vlast i turizam su ko nebo i zemlja, najbolje i najsigurnije je njima da investiraju naše pare u stočarstvo, oni su za to.
Deseti put ulazu u rupe bez dna. Cisto da se po ko zna koji put preperu pare. Nece niko odgovarati samo ce se neki obogatiti ko Ajnadzic koji je kupio topove koji nikad nisu proradili. O Zetri da ne pricamo. Totalni mrak u kome udjes u wc smrdi da ne mozes opstati. NIsta se ne odrzava od strane postojecih radnika. Zasto bi bilo drugacije sa ulupavanjem para.
Pranje Para !
Bezveze trosenje para ! Ski centri nece vise postojati jer zbog globalnog zagrijavanja svi ski centri ispod 3000 metata nadmorske visine ce se ugasiti
evo one price od prije 3-4 godine kad su najavili da ce bjelasnica postati Aspen,a za te 4 godine samo je cetvorosjed pomjeren za stare na novu lokaciju
Tek se sad vidi koliko su ovi iz SDA krali. Kako oni sletiše odjednom ima para za sve...
Vlast nikad bolja
Ja ne znam gdje vi ljudi zivite, jeste li svjedocili u kakvoj krizi su zimski sportovi zadnjih godina po Austriji, Njemackoj, Sloveniji? Snijeg skoro da nije ni padao a o temperaturama da ne pricam.
Slovenija i nema planine nego malo veca brda...
Sad se vidi koliko su zeleni paraziti godinama krali