Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je ovaj Valentin Inzko, šta on inače radi? Mogu li ja otvoriti sljedeći ZEPS, sigurno sam korisniji Bosni i Hercegovini od ovog preplaćenog uhljeba tako da mislim da bi bilo sasvim u redu da ja otvorim sljedeći ZEPS. Još bolje, otkažite njega odmah tako da ja otvorim ovaj ZEPS.
Zeps je najbolja zakuska , al sam se jedne prilike i nadrobijo Kalsberga.... toliko da me predstavnik istoimene firme odvezo kuci i poklonio jos jednu gajbu....
*** te tvoj KONPIJUTER
svaka mu cast ko god da je iskopao ovaj Bahrein, 99% ne bi nikad ni znalo da ova drzava postoji. Ako su kao njima blizak Katar, mozda i bude neke fajde :)