Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro, razumijemo da je zalba ulozena pri isteku roka. No, EK je, kao demokratska institucija, nadlezna da javnoscu dostavi obrazlozenje zalbe. Licno me interesuju razlozi...
Moze biti, ali nije bitno ko je u pitanju. Barem meni nije. Bitno mi je zasto.
Moze biti, ali samo zato sto znam "ko je", ne znaci da se ista moze uciniti da se sprijeci to. Samo saznanje o izvoru nece uciniti da se mlijeko izveze. Ja trazim "razlog" da se ucini nesto konstruktivno kako bi se mlijeko ipak izvezlo na trziste. Jedno je pljuvati po svemu i svacemu, a drugo je traziti izlaz iz situacije i napredovati. Barem za mene.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Neka oprosti gospođa Europa, Ona nema spomenike kulture. Samo Bosna ima spomenike, Stećke" M.Krleža
Da smo mi sada slozni i da ne uvezemo od hrvata i slocenaca ni po 1 litar! I to bez komisijie i ostalih pm pa bi se oni zapitali zato je tako! Majku im, bockaju nas, bockaju!
A da svi postanemo netolerantni na laktozu? Uvoznu?
blal bala bla sirotinjo i Bogu si teska .Jednostavno nije im u interesu da mala bjedna zemlja poput bih izvozi polukvlaitetne proizvode ,jer od toga oni nista nemaju ,a oni ce i dalje uzvoziti u ovu vukojebinu sta hoce i kako hoce.Dok se god ne kaze e nemoze momci tako ,dajte malo i nama da se oslastimo nama nema naptretka.Dok imamo ekonomske kvislinge u skutorima,cetama i mosnjacima nama nema napretka .
Da ima drzave kao sto nema pa da zastiti svoje gradjane u svakom pogledu , blokira uvoz proizvoda iz zemalja EU koji se proizvode ovdje vidio bi frke , onda bi se njihovi proizvodjaci bunili jer ne mogu izvoziti u BiH i odkovcile bi se blokade .. Ovako dok smo god u ocima EU bjednici radit ce nam sta hoce treba pokazati damu vec jednom i odjebat to sve , ali haj ti kada ove cuke sto vode zemlju znaju samo krast i otimati ...
Sa potpisivanjem sporazuma o "stabilizaciji i pridruživanju" sa EU zakonski je nemoguće zabraniti uvoz i na taj način preferirati domaću proizvodnju. Jedino moguće rješenje je BOJKOT UVOZNIH PROIZVODA GDJE GOD JE TO MOGUĆE.
Mi dok nesvatimo da moramo postati "nacionalisti" samo u smislu boljitka jedine nam BiH. Ovako čemo prolaziti u svemu sa zapadnim, šatro velikim prijateljima koji nam žele samo dobro.
Ma sporna je konkurencija našeg mlijeka našim komšijama,nedo bog da mi nešto pokrenemo u našoj državi.Nema niko dušmana na svijetu ko mi,što unutarnjih što vanjskih
Pošaljite EK livanjskog sira i dobit ćemo dozvolu odmah....
hahahhaa, dobar dobar :)
Koliki je procenat svih onih genocidaša i njihovih obitelji koje se skrivaju u mljekari "Mljekoprodukt" ?
Hoce li se kod nas ikad prestati sa takvim (genocidas , balija , ujo itd) nazivima ? Nekontam je li tebi sve pobilo pa si ljut ili samo onako ? Meni je nastradalo familije od njihovog noza pa nemam toliko mrznje a koliko znam vecina koji su izgubili nekoga isto ovako kontaju , jer nema hajra od mrznje ! A ima i koji su odljepili od tragedije pa po citav dan samo ih psuju i proklinju.
Hrvati naši veliki prijatelji. I nas su uvalili u rat, da bi spasili svoju guzicu. Da nismo ratovali sa četnicima, danas bi bili manji od Slovenije.
Rajs: 23% od Dejtonske BiH? Zar nije BiH 100 % sa unutrasnjim entitetima/kantonima?
rajs Pa Bošnjaka ima više od 50%, tako da smo većina što se toga tiče.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)