Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar nema Hercegovina nijednu Ličnost , moraju tebe Zvat! Hrvatska se nevidi od Problema boljetije da si tamo osto.
Ma de ba, nemaju ni privrede u Hercegovini. Čak im je i Ledo otišao, samo tutizam. Čuo sam da ucjenjuju firme sa prijavama kako bi to prestavili kao veliko interesovanje. Užasno šta radi HDZ Udba dole..
po ovim mrziteljskim komentarima probošnjačke ekipe, rekao bih da je ovaj potez pun pogodak, umrijet će od muke
Ja ne znam kako ovo mogu podnijeti Hrvati Bosanske Posavine! Kod njih ni Plenkovic ni Covic pa niko! Da ne zaboravimo da su Hrvati Bosanske Posavine dali najveci otpor o odbrani BiH! Za to oni sada nemaju podrsku ni Plenkovica ni Covica!
Koji ce nam on k....
Zar naša Lana nije bar 10 puta vise od ovog uje zaslužila da otvori sajam .
Predizborni skup ADZ-a. Jedino bih zbog mije martine otisao.
UZP-ovci u Zemlji na koju su izvršili agresiju,pogotovo srušili zaštićen Stari Most, kao da je Mostar Hrvatski... Niste u stanju urediti svoju Zemlju a mješate se i uplićeze u zakone susjedne "prijateljske " BiH! HDZ iz Hrvatske je cancer u tjelu BiH!!!
Bolje bi ti bilo doc u Ahmice 16.aprila da se izvines nevinim ljudima
Ovi konstitutini rvati sami sebe ponizavau time sto nemaju svog covjeka nego im dolazi nekakvi hrvat iz druge drzave. Cudno je to kako im jezik nije izlizan koliko je taj narod opsjednut lizanjem. Vidjeli smo koliko njihov kaliguka covic lize zid placa u jerusalimu a njegov narod Amiru kabiriju dupe. Dokle vise to lizanje
Ajmo razjasnit nesto ovdje: bosna je hrvatska pokrajina i logicno je da hr premijer dolazi tu, bas jao u baranju ili zagorje. Erdogan kao turcin, dakle pripadnik okupatorske i genocidne nacije, nema sto traziti na hrvatskom tlu. Jasno?
što ste se uskomešali, stanite mu na put i ne dozvolite njegov dolazak ako ste odvažni, samo palamudite po FB i širite mržnju, sram vas bilo
Suštinski, sajam je irelevantan. Da ga ne gura politika, davno bi se ugasio.
42 Firme će se predstaviti na 500 qm2...nečija dobra avlija je veća...
Ama sta ima ovaj sa Mostarom i BiH .... JELI TO ON ZVANICNO DOLAZI NA POZIV VLADE BiH ...joj koji cirkus ....:(
samo laž , laž i opet laž kakvih ba 30 zemalja koji bola sajam , 3 bagera , eronet i onaj plastenik na ćošku i još mu izderan najlon i to je sajam , bezbeli nermin nikšić će uplatit koji milion da ova delfina izmiri dugove i završi kampanju adzeu pa sram vas više bilo lažovi
J.m. ako je ovo normalno.