Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi zna li iko na kojim benzinskim pumpama je gorivo ispod 2,10 KM
Gadno bi se mogli pobost oko INA-e; ameri su isto bacili oko, a oni imaju očiju na bacanje:):):) Susjedi Bosnaci vi ste blizu, pa bi ivi mogli dobro proći, samo ako pametno odigrate.;)
Mi da pametno odigramo sa 17 suprotno okrenutih glava koje reze na sebe na celu, zaboravi to, mi cemo i uvom naci nacin da nekako nadrljamo.
...zanimljivo da hrvatska ne može do zoltana hernadija, a njemačka je mogla do perkovića i mustaća...oće reć da su mađari jednakiji od hrvata...
...imaš net pa vidi...tačno se vidi da su vam mađari kroz istoriju bili gospodari...
...šta se imam smijati, prosti povijesni fakti.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zato cemo placati litar dizela 2.36 dok svi u svijetu imaju pad cijena.
Biće to na kraju priče jedna veoma skupo plaćena "neovisnost"..
Ima li tu gdje našeg EP
Ina kupila EP, Mol kupio Inu. Sjaši Kurta da uzjaše Murta
Ludi Hrvati - prodali INU madjarima, a sad ovi sisaju godisnje 500.000.000 ? iz Hrvatske.
a gdje smo mi tu, nekog je bilo, a sada nema nikog a svi placamo najskuplje gorivo drugima