Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nek dodje samo, bolje i vase mlijeko nego neko iz Poljske pitaj Boga odkud...a tko ce ga kupovati a tko nece to je osobna stvar...u RH nije bio niti jedan clanak o tome da je "pala" zalba(jbg valjda naputak vlade da se o tome ne smije pisat jer su se osramotili) niti itko od Hrvata spominje bojkot neceg bosanskog...npr.Zagreb je poharala violeta, u centru grada otvorena nova jazz.ba cevep.,kiseljak se prodaje...i nitko osim vas ne spominje bojkot tudjega...pazite se da se ne prosiri vijest jer hrvati su takav narod da nece ostat duzni xD
MALO SUTRA .....KOMSIJE SU ULOZILI ZALBU....
Neće mlijeko biti jeftinije kod nas, radije će ga prodati. Ili izazvati sažaljenje kod Turske, da im prodamo sir. A što se tiče Hrvatske, kada treba, odem u Konzum, ali odem često u Studenac, skromni su, na moru nemaju neki asortiman, ali imaju neke stvari koje Konzum nema, npr. vodu Kala, Bistru - nije problem je li nešto hrvatsko ili bosanskohercegovačko, već kako te tretiraju kao kupca. A od gaziranih voda, bolje od Sarajevskog kiseljaka nema. jamnica je ishlapjela još i prije nego što su je sipali u bocu. Marketinški, oni mogu reći da je ona blago gazirana.
U prvoj rečenici greška, radije će ga prosuti. Sorry, pučanstvo.
Polahko sve dolazi na svoje mjesto. Hrvati ce pravit cokolade, srbijanci keks, bosanci mlijeko i mlijecne proizvode. Pitanje je ko ce uzeti primat u mesu.
kazu mljekare pod pritiskom radi viskova mlijeka a mlijeko je prije par mjeseci tek palo na 1.20 KM, prije toga ga nisi mogao dugo naci ispod 1.50 KM pa ako ste pod pritiskom sto ga niste spustili na 90 feninga ili marku koliko je kostalo godinama? prodalo bi se i ne bi imali viskove
Haj nek bar Dodik izvozi,a Slobodan Petrovic vlasnik imleka mu je kucni (u lopoviji) haver.
sad bi trebalo bojkotovati ovaj proizvod u rvackoj jer i seljancad iz binga bojkotuju rvacke proizvode, jelte
Tebe treba deportovat za lipu rvatsku pa tamo bojkotuj sta ti je volja