Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadil reformator ...
Gdje su nekad bili metalci danas su seljaci a metalci su otisli u ponor od kravatiranih seljacina iz miljea vlasti.
Radno vrjeme7-15 u to se ubraja i velika pauza rucak dzaba naravno pa 2 male pauze fuka godisnji ljetni pa zimski redovna Plata.Uh kolko je sati ja sanjo.Bilo nekad.
eto prostora za trzne centre
jel ima nesto da bosnje nisu upropastile ..Mile sta cekas
Borci, poljoprivrednici, hidrogradnja, unis, penzioneri.... Poletite i na narednim izborima opet glasajte za sda. A ja vam obećavam 100 000 radnih mjesta!
@oktobar7 Nikšić milijare duga?????? poljubi Bakira u guzicu možda dobiješ nešto jer njegova familija je pljačkati počela 92' i ako je do Nikšića iza njih išta ostalo e halal mu sve sto je uzeo....
Glasajmo za Našu Stranku, dajmo ljudima priliku, ipak su nam isti 20 godina na vlasti, tako da nemamo sta izgubiti!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko vam je kriv? Njje vam valjao socijalizam koji vam je dao fabrikama da upravljate, a vi potrcali za Alijom i inim svojima. I sad vam neko drugi kriv?
jedino kod ciga na cvjeta metalna industrija oni će rastaviti te hale.
cigana