Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od 2.720.559 KM svaki od 96 vlasnika firmi je u prosjeku dobio 28.339 KM. Ne bi me iznenadilo da među tih 96 ima onih koji radniku uplaćuju minimalac, voze auta od po 60.000 KM i više, a za nove mašine vlada im daje novac od građana.
opet vaučeri eeeee jadu jadni
Aha radnih mjesta ali bez prijave...Ja radim u IT startupu i ljudi dobijaju pare na ruke koji su prijavljeni i nesto sitno na racun legalno...A mi neki novi radimo kao "praksa" i bjezimo iz kancelarije kad dolazi inspekcija jer dobiju dojavu na vrijeme. Prije sam radio svugdje ali mislio sam da ce u IT-u biti malo drugacije,ali ocito nije.
Ova Ema Badjak ima 3 zaposlena u restoranu Čuj kupit ce pec koja je stara 20 godina Pa radis ima 25 godina ako nisi u stanju sebi kupiti baci se s mosta Koliko si para od SFOR a klepila nikad to nisi prikazala