Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U principu ekonomija ce da usporava jos vise i investicija ce biti jos manje, susni period postat ce sušiji, samo da bi oni opravdali sve pare koje su upumpali u sistem i vratili inflaciju nazad. U svemu tome veliki broj firmi ce bankrotirati, a banke i fondovi ce jeftino kupiti nekretnine, zemljisne posjede i mnogo sta drugo daleko vrijednije nego sto se kupi u krizi i bankrotu.
Sve stoji samo jos izbesi podatak da se to navedeno sigurno nece desiti u ovoj niti prvoj polovini sledece godine… dok se trziste stabilizije to traje 👋
jeftino nas dođe ovaj rat sa rusijom
Dobar i kvalitetan članak, za pohvalu. Kao što neko reče plaćamo visoku cijenu rata Amerike i Rusije na tlu Ukrajine.
Nama je svejedno sta god da pada u svijetu kod nas samo raste
Uh, bice zestoko...
Slava Ukrajini
u BH a je 30% inflacija
nije 30 nego 130
Veće su sad kamate na stednju u Deurschland nego u BiH a uvijek bilo obrnuto.
Kad si ti to stedio? Nikada nije bilo tako ali hajdi neka i tebe malo
kamata je strogo zabranjena.Pravi musliman se nece baviti kamatom nikako i nece biti rob bankarima
sad kad im forto objasni neke stvari.