Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Care moj tek sada predstoji propast... Pa nema niti jedan objekat da je napraljen poslje rata da valja.... Sve su to mutni poslovni pojedinaca koji uzimaju milione a nama u imanet ostavljaju stambene objekte koje su od Tz napravile pravu spavaonicu. Urbicid se nastavlja i bice samo gore jer je samo profit bitan. Tuzla u svom centru ima više bespravnih objekata (šupa, garaža, kuća) nego što ima sa papirima. Slavko Stjepić je kriminalac koji radi za SDP i on je sa svojim jatacima uništio ovaj grad - selo. Sada trenutno krade na lokaciji kod hotela Tuzle gdje se pravi zgrada na parkinu od Hotela Tuzle. Pa *** ti ja ovu državu ! Sve lopovi dobijaju poslove, nigdje nema tendera....
pitam se kada ce ubrzati rusenje bespravno gradjenih opbjekata??? presuda stara 10 godina jos nije ispostovana .gadovi!!!!!