Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onakvu fabriku unistili. Aura bila bolja od Marlbora koji je tada bio bas kvalitetan. Sada je smece ali za mene je unistavanje FDS-a u rangu unistavanja Telekoma npr.
Nekad pre raspada juge sarajevski meki marlboro bio bolji od uvoznog.
fula..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fabrika duhana sarajevo je zlicin ravan srebrenickom genocidu
Fino pise od 2016 do 2023 naravno kad je SDA bila...
E.M. iz Sarajeva je Edin Mulahasanovic direktor bivseg FDS koji ju je sistematski pljackao i uništavao, ostavio 450 radnickih porodica bez solidnih primanja, unistio duhansku industriju BiH, sve da bi se obogatio i na mjestu FDS izgradio svoj "Fine Food". Kad kupujete Fine Food hljeb jedete rezultat kriminala, natopljen suzama opljackanih i upropastenih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auru i Drinu light sam mogao uz kafu jednu za drugom cuclati, ispusi se po pola kutije za dva sata a danas ove cigare kad ispusis jednu na drugu, smuci ti se u zeludcu.
Lagunđija sejdo ga izofiro nije mu dao 20 posto tala puko ga po usima
Uzp-sda banditska udruga to rade vec 30 god.
Rano nema sta... de pokusajte spasit ovo sto je ostalo firmi!
Edin Mulahasamović je počeo pljačku onog momenta kada je saznao da je preselio rahmetli Lojo. SDA je Edina Mulahasanovića ubacila u firmu kako bi opljačkali FDS.
Njega je Lojo zaposlio.
U biti ljude interesuje ko je kriv a ne kako ce vratiti domacu industriju duhana i tako vratiti poslove u BiH. Lopova je uvjek bilo svugdje i bice ali prestati raditi iz straha od lopova to nije dobro za drzavu. Plus drzavi ne treba biti prioritet osveta i tjeranje cara do duvara vec napredak a napredak je stvaranje radnih mjesta kroz nove drzavne investicije u podizanju domace proizvodnje duhana. Investicija u obnovu nase domace ind. duhana je prioritiet.
Drzava sutra moze pokrenuti FDS da hoce i to bih se trebalo 'silom' drzave uraditi jer je prava stvar. Stanes na put kriminalu odjednom i sve ispravis za jedan dan. Drzavna kasa sad ispasta jer FDS ne radi vec duze i nece raditi vise nikada. Drzava fino stavi 'veto' na te sve gluposti, otme FDS u svoj posjed, zaposli ljude i problem rijesen. S druge strane ti lopovi sto su opljackali FDS nikad nece imati niti 1 procenat da plate gubitke sto FDS ne radi.
Sad se puši krđa iz Niša... hvala Edinu Mulahasanoviću
E.M. iz Sarajeva je Edin Mulahasanovic direktor bivseg FDS koji ju je sistematski pljackao i uništavao, ostavio 450 radnickih porodica bez solidnih primanja, unistio duhansku industriju BiH, sve da bi se obogatio i na mjestu FDS izgradio svoj "Fine Food". Kad kupujete Fine Food hljeb jedete rezultat kriminala, natopljen suzama opljackanih i upropastenih.
Ovi puste da se sjebe firma do kraja i onda istrazuju ko je nanio stetu , cirkus !
Najveca stetocina FDS je Braco Gumena glava koji je u jeku vladavine SDA preko Sefika Loje izvk'o ogromne pare na ime kvaziturnira koje je organizovao.
Prodajte RS Srbiji, Hercegovinu i Krajinu Hrvatskoj i ostavite sebi taj sarajevski pasaluk. Ionako nikoga u SA nije briga za ostatak drzave. Sarajevo je zlo jer se u njemu skupilo svo smece i rastjeralo ljude po svijetu.
Sjecam se kad smo nekada sarajevski meki Marlboro zvali skobalj.Bio klasa za sve druge i nije nam padalo na pamet da kupujemo uvozne,tvrdo pakovanje. Pa onda,u novije vrijeme Aura. Aura je bila ono sto je nekad bio sarajevski Marlboro. Sve je nestalo,propalo,ostaje samo sjecanje.Pitam se,da li je morala biti unistena poznata,profitabilna fabrika,poslije toliko godina???
Pitaj one koji su kupovali švercovanu kinesku krdžu po pijacama umjesto Drine i Aure ...hebi ga druže patriotizam je fin i lijepo zvuči kad se anonimno piše po portalima al dvije marke umjesto pet je ipak razlika ..😂
Ko joj je drugi mogao nanijeti štetu nego kriminalno - zločinačka SDA
To su ti sda neimari , oni su bili na vlasti , ostavili su pustoš.