Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast
izmisljaju gorazdaci toplu vodu, kakav klub kakve trice,davno vidzeno u svijetu,postoji biro za zaposljavanje i tacka.ako firmi trebaju odredzeni profili radne snage firma ih obucava na poslovima koje trebaju obavljati o svom trosku i upoznaje sa poslom. ovdje kod nas samo izmisljaju neke vjestacke stvari od koih nema nikakvog efekta, od tih vjestackih finti normalnoj osobi se smuci.izgleda da gorazdaci ne zasluzuju nista bolje od radeljasa.
@dinde razumijem ja vas i to je tako kod nas ali u uredzenim drzavama nema toga i biro je nadlezan za sve i u isto vrijeme i odgovoran.firma moze zaposliti radnika i mimo biroa ali biroi su naj kompetentni i firme su obavezne dostaviti birou trebovanja za upraznjena radna mjesta. nezaposlenim osobama biroi daju i nobcanu naknadu utvrdzenu zakonom.mi upravo moramo raditi na tome da i kod nas bude tako.
pa kad bi se svi koji su nezaposleni uclanili bio bi naj veci klub u drzavi