Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi BIH imala 4 miliona milionera, onda bi svi bili bogati. Jedini je problem shto BIH trenutno nema 4 miliona stanovnika.
Pazi termin "milioner" moze bit cudan.. to ti je kao NPR: Za 2000 eura dobijes Milion dinara... e sad ako Srbin ima million dinara to ne znaci da je pravi "milioner"... HAHA Salim se ali ima ova mjesta a ja ne mogu da odolim... Salu na stranu Kinezima su duzni i Amerikanci jer zive od njihovih kredita, tako da ovo ne cudi. Koliko je Milionera u nas, koga briga za Kinu?
kad vidim ovo....ili singapur.....napravili zgrade pa na njih digli nešto u obliku broda i onda u tome bazeni, parkovi, pravi "resort" što bi BackoviČ rekao ....pa onda naše blato gdje se kilometar autoputa pravi 2 godine
to je procentualno gledano jako mali broj:)))
Kako je ukinuta u svjetu zlatna sredina,,,nastupila je jebada,,sve vishe ultra bogati i jos vise prodani pisketina...
...pa sta imamo i mi preko 100 pa se ne hvalimo.
ne bi me začudilo kad bi gledali procentualno, da je i kod nas omjer jedan od boljih u svijetu. Samo se krije jer je mahom stečeno na nezakonit način.
Dobro uceno,veoma dobro uceno Jinxie.
Vise milionera nego bejha stanovnika...