Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dizni jeftino, dizni
TD
@darkness12..... Kakve dizne, imaš li ti motora ...???
Duboko u našim genima leži poriv za lopovlukom i željom da drugog zajebemo. To se jednostavno ne može izliječiti, nažalost.
@pedernovalicbakir Opet su ovo bili srbi majmune ukrasni
Miletu đaba i da organizuje bilo koju mafiju - previše sebi - ništa dobro ostalima obično završava krajem ovakvim ili onakvim. Mile i njegova braća iz OSOVINE ZLA to znaju i krenuće ovih dana na svoj narod - bijedu od koje žive. To će izaći na dobro!
Fali tu nula, malo je 300000, to nije ni topli obrok koliko se tu krade.
Postoje firme koje se bave uvozom nekih bezvezarija i kao fol boja i slicno, uvezu ta sranja, a onda preprodaju pumpama, bilo bi ofirno da pumpe to uvoze i eto tako se to prodaje. Ali ipak bi se moglo tome uci u trag da inspektori nisu u talu :))) Znaci uvijek se vratis na sranje od drzave gdje ce prije siromaha objesit za 3KM da pokazu da ima pravde, a lopove koji milione uzimaju pustiti sutra, ako ga uopce i privedu, jer su lopovi ustvari vlast..Kad smo vec kod toga i izbori su svaki lazirani.
Ima l' itko da ne handri ovaj jadni narod ..?!?
Ima l' itko da ne handri ovaj jadni narod ..?!?
mamu li vam lopovsku, dva puta prošle godine auto mi, nakan tankovanja dizela na ovim područjima, trokira, guši se, i gasi se motor... inače, nikad prije, uvijek savršeno radio! nikad više na pumpama s nazivima menex, kaxrs, fixus, baja & co. ... samo na gazprom, event. ina!
...čuj kako? pošteno.
zato ja tankam ložiku da sam siguran u ono što sipam :)
Gaspromov Euro 5 - odlican, auto prodise kad se sipa..
sve genocidas do genocidasa iz genocidnesumske
Sipam loziku 1.21 KM. Vozam se ne stajem
Ma jasta, jbs. prirodu i ekologiju.
@adnan35 U sta sipas ? u traktor ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
50% ovih golfova dvojki trosi loziku, nema sanse da vozis iza njih koliko zagadjuju zrak.
i hajde,odmah ih pustite u kućni pritvor,hahahahah
Čuj kako, pa po zakonu, kao i svaka druga vrsta kriminala
Nadese da se prodaje smece od goriva a uvode vise standarde oko uvoza auta.Da nije lopovije oko goriva nebi bilo vise benz. pumpi nego autobuskih stajalista u drzavi.