Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je bio u politici a nije se slikao na HE Vranduk taj nije nista ni uradio , sve 4 godine otvaraju gradiliste ko i vjetropark Velez ima anexa ne moze u registrator stat ;D
@BiHer nije problem to sto prave, vec sto ne naprave
Jubilarni 10. put.
hoćel biti akumulacioni jezero ?
kako da dođem od 19,6 MW snage do 100 GWh godišnje ?
A Titov Narod napravio ko zna koliko hidroelektrana termoelektrana autoputova i ostalih fabrika a ova gamad tek prvu elektranu na vodu i to ce vjerovatno neko privatizovati tipa onog Vuka i slicnih
Jesu gradili su autoputeve po Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji a po Bosni samo prljavu industriju.
Dnevni avaz je prije pisao da radovi pocinju 1. aprila i da ce trajati 46 mjeseci. Znaci do ljeta 2020.? Sada neke druge informacije. http://www.avaz.ba/clanak/225653/dzindic-radovi-na-he-vranduk-pocinju-1-aprila?url=clanak/225653/dzindic-radovi-na-he-vranduk-pocinju-1-aprila Ovo je samo za slikanje. Predizborna kampanja. Sad ce kise i nece se nista raditi do proljeca..a otvorit ce je 2030 godine. Otvarat ce je pet puta isto toliko koliko su i zapocinjali radovi. Zivi bili pa vidjeli.
Svecano otvaranje ovog gradilista smo gledali jedno 5 puta do sad. Svaki put dovezu 2 masine i kamion, slikaju se i opet tako za 2 godine. Iskreno, iz dubine duse se nadam da od ovog projekta nece biti nista jer se pravi hidroelektrana odmah uz prelijepi stari grad Vranduk, mjesto gdje se branila Bosna od invazija takvih ko sto su Bakir, Radoncic, Dodik, Covic i ostatak uzurpatora.
Hvala bogu nek su više krenuli sa radom,ako su stvarno!
Sretno
evo već 20 godina svako 2 godine se ovdje kopa i kreće sa gradnjom
Dabogda vam zadnja bila
Umjesto da stalno prave i izvoze struju oni naprave jednu u 20 godina, a jedna od najjacih kompanija.
..buši hahahahaha...buši...hahahahaha...
Hhahah... Iskopat ve njega Bili...😂😂😂😂😂
@kiki...hahahaha...ala ga je opravio, svaka mu čast! :D :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Prva investicija EP BiH poslije rata, moglo bi se reci, a cuj Boga ti, da nije ovih izbora ne bih bilo ni nje ..