Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hhaahah 31 milion KM hahahahhahahaha sta ima 31 milion hahaha
Hoce li dobiti halal ceritifat da probam tu halalusu
Bego volovska glava čim se igdje išta otvara on leti da se slika...Kad bi se vanjski wc otvaro on bi otrčo da ga uslikaju...
Zasto koji qrac ova dvojica otvaraju pogon, nije ih ni sramota!!! Nista nisu uradili da se pokrene situacija u Tuzli nabolje, da se dovedu firme, da se zaposle ljudi, ovo je iskljucivo napor radnika Pivare , ne treba Vam uplitanje politike sad!
samo nek se pije, bit će i posla jedan dan
E moj novinaru, pivara duzna 30 miliona bankama i jos vise svim dobavljacima. Preko nje Selimovic pere pare jer se sve kupuje preko Mimsa po cijenama visim nego na trzistu. Ovo je prica ko Dita, svi ce biti krivi, a sada sute. Nek je radnicima dragi Bog na pomoci ali daBogda, i sretno.
Dabogda propala svaka pivara koja posluje na teritoriji BiH.
sto,ti preferiras uvoznu pivu...