Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U moru loših vijesti ovih dana, evo i jedna dobra i ohrabrujuća.... Čestitke potpisnicima i nastavite tako. Ovo je put kojim treba da se kreću svi u regionu, a za dobrobit svih nas i naše djece....Sretno!
a topli obrok, generalni?
komunizam je prošo... jfyi
Jao kako smo mi jadan narod... Forumi i komentari ovog tipa su najvece zlo... drvosjeca se moze posr... po doktoru nauka.
pa dragi uposlenici, nije ni meni lako. valja mi registrovati svih pet auta u ovom mjesecu a nijedna registracija nije ispod 700, a moram sinu kupiti nove ljetne gume i to je oko 1500, a pored svega toga sam digao i kredit od 5 miliona i kupio hacijendu na poljinama, bosto i ganić su mi žiranti.. eto da znate da je i nama teško a i blokirali su nam sve privatne tajne račune u libiji tako da mi je crni fond pod upitnikom
hhaahah pa to je vec odavno preko elektroprenosa uradio
Hej pa ovi pola dana potpisuju, imam osjecaj kao da cemo cijelu propalu EU napajat elektricitetom. Sta ako Dodik udari sada TAXU na TRANSFER preko R.Srpske.
PA pogledaj na sat, a i posao treba da se obezbijedi, svakako, nije do radnika, valjda znas
PA DOBRO OVAJ ENERGOINVEST IKAKO OPSTAJE KAD IMA OVAKVE \"NE\"RADNIKE NA NETU
pa znas sta se radi sa viskom Generalni.
Generalni, stalno govorite višak radnika, sprječava progres firme. Pa što ne ponudite ljudima otpremnine, rentiraće se veoma brzo ?
vala često nema ni sapuna
Generalni od cega su svi primali plate ovih godina, od direkcije? od usluga? od higre? Generalni koliko je pravnika u maloj zgradi, koliko je ekonomista? Koliko je tvojih, koliko ti treba?
generlani, kad će te otpremnine, da smanjimo broj radnika, budemo eficijentniji?
odkud visak Generalni, koliko je tvojih??
generalni, nema tolet papira u wc
IDV- koliko vas je viska i koliko ste efikasni puno vam je i topli obrok