Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO JE BUDUCNOST SVIH NAS, A RS JE OVO URADIO KAKO TREBA, NADAM SE DA CE I KOD NAS OVO POKRENUTI I DA CE OVI SISTEMI POJEFTINITI, SVAKA CAST I PODRSKA!!!!!
Kod nas ? Mislis na Kanton Sarajevo ili na FBIH ili na neko pleme vase
Arase, PC je dvodijelna osiromasena prcija koju izdrzavaju FBiH i susjedna Srbija... Sve ostalo su price za malu djecu, i napacenu sirotinju..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato se kod nas u federaciji redovno uz svaki račun plaća naknada za obnovljive izvore energije i novac se prelijeva u džepove bogatih koji čuvaju svoj novac od inflacije na način da ga ulažu u fotonaponske elektrane, sistem bogati još bogatiji a siromašni još siromašniji
Uhljebi iz federalnog ministarstva energetike već više od godinu pišu novi zakon, i svaki put kad im "neko" navrati na kafu oni prepravljaju tekst zakona "da privuku investitore". Plata ide, poneki uhljeb kupi dobro auto, odgovornosti nema, ministar lupa na konferenciji nebuloze, pojedini investitori se i dalje bogate, ali bitno je da penzioneri i dalje redovno plaćaju naknadu za obnovljive izvore
Po meni jednostavnije, jeftinije i ekonomičnije su solarni paneli za toplu vodu.
Do izbora ce biti zlatni asfalt, sa brilijantima po ivicnjacima
Vrlo je upitna isplativost ovakvih solarnih sistema. Nisu jeftini, ne mozes nikakve bitne aparate koristiti tipa grijalice ili masine, trajnost panela je 10 godina i jos nisu reciklicni vec stvaraju gadan otpad. Pa eto skontajte sami.
Nije to baš tako kako ti objašnjavaš. Prvo se informiraj kod ljudi koji to već godinama koriste.
Domacinstva u manjem entitetu za kifle nemaju, hoce li jesti panele?
Pusti suplju
Kod nas još traže koncesiju da se to postavi 😂
Mah, citav USK se moze grijati i proizvoditi struju od geotermalne energije (Gata), ali hajmo i dalje cipati drva i loziti cumur.
oopet neko pranje para
Mislite oni koji to budu mogli sebi priuštiti.Naravno i ovaj put stranačka elita i bliski njima
Ekeltrane ? Dakle staviš 2-3 panela i imaš elektranu kući ?
Od kojih para? Moći će ih imati tajkuni.