Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svega ima ali Meda najmanje,uglavnom ono sto ima sve je od secera,od secerne prihrane.....
ovo sajam?
Deda Mraz voli Bošnje
NAŽALOST, kvalitet i domaćih a i uvoznih proizvoda je ispod svakog nivoa. Postali smo deponija Evrope i cijele planete, ono što su nekada dok smo mi normalno živjeli bile zemlje Trećeg svijeta. A podrške domaćim proizvođačima nigdje. Ne radi se to tako gospodo. http://preppersbalkans.blogspot.com/
Na žalost, sve je tako, prijatelju. Kvalitet naših proizvoda je ispod svakog nivoa počevši od primarne poljoprivredne proizvodnje koju smo uništili nekontrolisanom upotrebom zaštitnih sredstava do vodomaterijala koji može koristiti za jednokratnu upotrebu. A tolike institucije, agencije, uprave, ministarstva. Samo su još šumski plodovi na nivou jer do njih ne dolazi savremena tehnika koja navodno treba donijeti napredak, a donosi još veće probleme.
@united Slažem se. Pored toga, sve države koje drže do sebe, se prvo trude da sačuvaju domaćeg poljoprivrednika, makar po cijenu da radi sa gubitkom, subvencionišu ga redovno, samo da je tu, jer nikad se ne zna kad će zatrebati njegovi proizvodi.
Ima li i šta osim meda, đezvi i bižuterije, ja proizvoda , a na kraju politolog koji je bio prije rata pogodite, a onda je inteligencija naglo došla sa marsa hahahaha
pardon ne politolog, pr. dr. komunkaitolog hahahaha
bojkot nehigijenskom bingu. bingo preetiketira datume po 4-5 puta. kad skidate naljepnicu, po naljepnicu vidite sve starije datume. zadnji rok januar 2016, a prva etiketa septembar 2011.
bogati na čemu......da znamo :(
@Jinxie ... u mom slučaju kuhana šunka. kod kuće sam je otpakovao i bila je sa strana od žuto-narandžaste, pa sve do zelene boje. užasno je smrdjela. četiri etikete su bile nalijepite, jedna preko druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
još samo da je sta za potrošiti :) nalet vas bilo, sto odabraste "visok" datum u mjesecu :)