Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo imat čokolade i bit ćemo sretni.
Problem je u nama.Njih 50 proizvodi mlijeko i prodaje glavnom otkupljivaču a ovaj diktira cijenu. Naravno mnogo manje nego što prodaje u trgovini.Malo po malo oni što su imali 2-3 krave pored posla,su prodali te krave jer se ne isplati po toj cijeni umjesto da se slože i naprave ZADRUGE pa da diktiraju ti mali proizvođači i biraju glavnog najboljeg otkupljivača. Isto i sa malinama,kornišonima,krompirom...
uzmem 5 snickersa kad mi tetka uleti 20 eura, moze mi mjesec dana
srbi su za ovo krivi sigurno dam jedu čokoladu
Vau u Japanu poskupila čokolada 7 pfeninga i omda kriza 🤣🤣🤣🤣?
Kako se današnja djeca (prvo moja) odnose prema čokoladi daće Bog da najjeftinija bude 50KM
moze se vala bez cokolade..... ako je ne budemo kupovali nek skuplja kome hoce
Bijela naprijed, a crna otpozadi. Citav je internet guli. Agresija.
Mi u sandzak sisemo secerni kurko
Ma bosnji samo duvan, pivu, brasno i ulje ne diraj.. ostalo sve moze.
koji procent je muha,žohara samljevenih u čokoladna.
samo Lindt
Jednostavno dolazi vrijeme da moramo zanemariti ove ćejfove, moramo se okrenuti proizvodima koji možemo sami proizvesti ili koji se proizvode u bližem okruzenju.
poskupljivaj ako imas kome ha ja, necu kupovat ko ni ostalo