Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast CEO ... imamo bh brend koji se NE SMIJE ZANEMARITI, NI PROPUSTITI.... Idealn prilika za sve nas da "odrastemo"... Cast mi je reci da sam ucestvovala :)
Konačno nešto pozitivno kod nas
Veoma korisno i jedinstveno iskustvo koje se ne smije propustiti !
ako ce pokazat nasoj omladini da mogu i oni uspjet u ovoj nasoj bijednoj bih onda podrzavam, definitivno. samo je pitanje hoce li htjet oni doc. ja bi definitivno dosla. korisnije je to nego po kafama sjedit po cijeli dan
Divno iskustvo, mnogo pozitivnih ljudi i pozitivne energije. Jedvaa cekam :D
Bila sam na prošloj i bilo je supeer .. savjetujem svima da se prijave :D
Napokon nešto pozitivno kod nas... Svaka čast!
Mnogo dobra stvar! Lično sam učestvovala na njihovoj 1. konferenciji i odličnu stvar radi ova omladina. Tolikko doze profesionalizma, genijalno! :) Toplo preporučujem svima da se prijave.