Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi su zakucali sa dobitima, samo je obican covjek zakucao u nevjerovatnim vratolomijama i trikovima radi prezivljavanja i zadovljavanja osnovnih ljudskih potreba s platama koje su uvijek iste.
podrazumijeva li to zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba i ljetovanja/zimovanja, posjedovanje Apple-ovih uredjaja, jedan po glavi porodice i tako te stvari?
Umjesto da Vlada FBiH nade nacin kako da oporezuje banke koje zaraduju stotine miliona KM, Niksic i komapnija povecavaju cijenu struje i pljackaju gradane. Bagru izdajnicka sluzi velikom kapitalu.
Zasto to SDA nije uradila, od 92-ge su na vlasti bili
Izgleda da od svih vnaGo najbolje nam je kada su HDZ i SDA na vlasti, znas kako kazu bolje od dva zla birat ono manje. Stvarno su ovi kvazi socijalisti iznenadili.
S kim posluju Banke i Centralna Banka .. odakle im ti prihodi i dobit .. Rezultat su čiste pljačke građana u državi koja im je to dozvolila ... Šta će građani i firme koji su to sve platili imati od toga .. Ništa ... nula bodava
Dobit Banaka pa i Centralne Banke je legalizovana pljačka građana i kompanija ... Država koja omogućava zakonito otimanje novca od građana i kompanija je lopovska država .. Banke će tu dobiti izvesti u inostranstvo i to će biti više od dobiti svih naših izvoznika ...
Zato se i rađa 50 beba u BiH a umire 500 ljudi, najviše penzioneri i to od gladi i bez lijekova, većinom demobilisani borci.Mizerija penzije,političari boga oca pokraše,mediji samo o ratovima i pumpanju naručeni epp o struji,hjebu , hrani . A privatnici dobri po milijardu godišnje. i čude se što Bosna ostaje bez naroda. SAMO POLITIKA PRFITABILNA. 50.000 politicki uhljeba. sa platama od 6.hiljada maraka.
Ovo je godina banaka i rekordnih poreskih prihoda.. a raja nikad manje za kifle nije imala.. kad ce narod skontat da sve pare sto nisu u njihovim rukama, nisu njihove?
Pa prebacite pare elektroprivredi da pokriju ona sranja sto su Novalic i Andelija ostavili iza sebe.
Dobit prodali zlato sto su imali haha
trezora,prije 3 god,razduzio se sa Telemahom.Koja sam budala bio što sam ga koristio.Moja tv,svaka joj čast,a posebno njihov program na njihovom kanalu MY TV.Aferim vam bh telekom.
Ne mogu da shvatim predhodbi clanak novi tramvaji dolaze digo se kredit od EU a kofol banka u dobiti. Pa imal iko objasnjenje i ima li iko ko vas kontrolis, ovo je sve samo nije demokrstija oni koji imaju kes vladaju ko kraljevi o nzioj klasi daj supe
🙄 objašnjenja je jednistavno. Nije komunizam da sve "narodu" pripada. Isto kao što nemožeš koristiti pare svojih komišija da plaćaš svoje dugove.
Šta bi sa onim lopovima iz Banke!?
Glupani prodali zlato i sad dobili kamate na fiat dolare. Jos se hvale.
Pa naravno, od kamata.
Za par dana biće opet puna usta Bosne i Hercegovine.U '22 Dodik je tražio 800 miliona KM od Centralne banke BiH za robne rezerve entiteta.
Nije loše za jednu mjenjačnicu.
Ja i?
Vijest treba da glasi “I pored toga sto je Centralna banka ostvarila najveću dobit ikad, običnim građanima neće dobiti ništa”…cijene ostaju iste, plate iste ako ne i manje…i td.
Centralna banka je centralna banka i večina građana hoće da to ostane tako. I nikako ne želi da banka sad te pare građanima djeli. Imaš izbore, traži svoji političara da poboljšaju stanje