Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vece neznalice i vecu gamad od ovih iz NS ova napacena zemlja nije imala.
Oni su pogazili sve principe svojih djelovanja i obećanja narodu predizbore , Tako da svoje glasove narednih 10 godina mogu potražiti u Širokom , Grudama i Laktašima Želim im puno uspjeha u tom sredinama !
Vidi sto se SDA hamelj okupila. Pa djeste misevi, pose*em vam se na Bakira i Sebiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj im je jedan od najglupljih
Ako citas komentare Camdzicu iz Rogatice selo Kukavice... Ti si jedan od najljigavijih najgupljih političara. Rak rana politike u Bošnjaka. Nista ne radite sem ste krenuli u lov na vještice.
Na tenderu su bili Japanci i Kinezi. Cijela EP se dobro potrudila da otjeraju Japance. I, zamisli, uspjelo im. Gledao sam iz prvog reda. Tačno se vidjelo da su svi instruirani.
ko podržava ovo smeće od TE neka ga sebi nosi u dvorište. Tuzla i okolina nisu nikada ništa imali od ove termoelektrane osim prekomjernog cjelogodišnjeg zagađenja i najgorih bolesti
Ma hajte,sta je za Bosnu 300 milki.To nije nikakva suma,pa to ce mo da damo iz maloga dzepa na hlacama.Jebo nas otac nepismeni
Pokrenuti građansku tužbu protiv članova NS za izdaju države i u čestvovanje u rušenju ustavnog poretka BiH.
Mirsad je pravi primjer jednog poltrona, parazita i ulizice
Pučisti se javljaju
Glavni krivac za nastalu stetu je Novalic.
Ove iz NS suditi sa veleizdaju. Svi, molim vas, pročitajte ovo: https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/teme/energetski-vampiri-i-buducnost-bih-895781 U pamet se...
Niste vi u pravu, nego ste strani plaćenici i nadam se da će vam se jednom suditi za veleizdaju. Pročitati ovo: https://www.oslobodjenje.ba/dosjei/kolumne/zelene-inicijative-872219 Dao sam vam glas par puta, sad vidim koliko g.... sam pojeo.
Ne želimo više zagađivača u BIH. Nosite se i vi i blok 7
Tako je.... ko podržava ovo smeće od TE neka ga sebi nosi u dvorište. Tuzla i okolina nisu nikada ništa imali od ove termoelektrane osim prekomjernog cjelogodišnjeg zagađenja i najgorih bolesti
daj druže ostavi se politike i vrati nam "ljubavni vrtuljak" na radio gračanicu
Ovakvi su najveci gmazovi ono jesam ja reko a nista neradi samo jesam ja reko
Pa ovo govno bas smrdi.
Rale, pomjeri se stao si u vlastito govno! I bas smrdi@
Bravo mašinovođa, zadugo svijet nije vidio većeg poltrona od tebe zvani kompenzacija, šta ti znaš ti si svoja dva sina poslo u Ameriku koje je stipendirala Američka ambasada, Mirsade popusti nas više, prihvatiti suspenziju ustava na 24 h jednako državnom udaru, haj odjebi u skokovima.
Opet se uhljup javlja!
Pas