Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati liker od sipka Xaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa
Evo smijem se i ja hahahaha koju su oni budalu nasli sa pije liker od sipka
Srbijanci haha marsovci
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
za rvacku i hercegovinu nije tacno.... hercegovci piju lozu....a za rvacku nisu uzeli u obzir dalmaciju....i dalmatinsku lozu ili travaricu iz sibenskog kraja narocito..... a za bosnu isto nisu u pravu....sta je sa sljivom gradacackom.... i sta je sa pecenjem sljive u bihackom kraju..... onaj ko je ovo pisao ne malo nego je puno pogrijesioi :)
Eki liker od šipka...vazda su glumili gospodu, a jel im nema Srba i Bošnjaka u blizini okreće se TV na DM, vadi rakija a liker materi za kolače daju...
Ko su sad "Bosanci i Hercegovci"???
Pa stanovnici BiH ! A ne bosnjaci,hrvati,srbi i ostali majmunarije !
rakia correcting people
Mi najviše jedemo govna!
Pod broj jedan pravi AKSAMLIIJA nikad nece kupiti fabricku rakiju odnosno smrdulju,svako ko zna istao o rakiji kupice od domacina ili napraviti sam ili sa rajom. Ovo za jabukovacu je izmisljotina i marketniski trik.Kakva jabukovaca kruskovaca kakvi bakraci samo je jedna jedina sljiva a ovo drugo je samo apertif. Prije rata otac mi je peko sa drugom pola tone sljive samo za svoje potrebe i da podjeli dobrim drugovima tada se je aksamlucilo jer sljivu nezna svako ni piti treba uzivati kao u sevdaliki.Danas to nije isto malo ko pece za sebe vise od 100 kila.
Kila se govorilo od milja tj. litara.
http://www.sarajevo365.com/kinez-u-sarajevu-otvara-fast-food-sa-psecim-mesom/
A pravi muskarci najvise piju LOZU
sramota za 'rvate :D:D Inače, podjednako mltim jabuku, krušku i šljivu. Al dunja mi je baš gušt al jako je teško naći dobru u BiH. najbolja mi je do sada bila iz okoline Niša, žuta ko dukat a mirišeeeeeee.......ujutro kolonjska ne treba :)
orahovaca, visnja, medovaca... to su najgori otrovi. Slatko, ukusno, pa ni ne kontas kolko ga se nalijes dok te ne sastavi.
Vidi ovih pedera - liker! SA ŠIPKOM!!! No comment. Kad si alkoh makar budi straight.
Jesi li ikad pomislio da ne piju samo muškarci?
rakija od cubra je najbolja
liker od sipka ahahahahaha , ja ovog klixa ne možes vjerovat ko vam je ovo slago matere vam ? godinama idem tamo , budem po tri mjeseca i nikad ali nikad nisam vidio da neko pije liker od sipka
Popij poji plaća Zoi
cudi me da niko nije pomeno kome je duzi😁
😬
🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺🍺