Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napišite ime i prezime tog ko neda potpis!? Svima nam je jasno da SNSD + HDZ i Trojka ne dozvoljavaju da se razvija avio saobraćaj u Tuzli. Kad kažem i Trojka onda mislim da su tu važnu instituciju prepustili neprijateljima ove zemlje. Kako su samo nesposobni ovi iz Trojke.
Čedomir Šušnjar/ Generalni direktor BHDCA kadar SNSD-A.. A njegov zamjenik prof. Dr. Muharem Šabic SDA kadar, maskota i svoj interesđija i šta ćeš sad kad znaš ko je, pitam za jarana...?
Ima li tu negdje i Forte?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljudi moji, mala Crna Gora , ne veća od kantona Sarajevo ima avio kompaniju, a ovde su kleptonacionalisti koji narod jašu 30 godina i to uništili....
Oni imaju samo Embraer koliko sam upoznat, nije neka opcija realno, nista bez Airbas A320 i Boing 737
Tugo moja, pa mozemo li biti veci neprijatelj sebi nego sto jesmo?
Svi koji stalno spominjete taj neki odlazak WIZZ AIR-a malo se raspitajte o razlozima odlaska.WIZZ je u finansijskim problemima i vise sebi ne moze priustiti linije koje su popunjene 6 mjeseci u godini.Zato ih ukida i ide tamo gdje su citavu godinu popunjene 80 i vise %.Znaci ko god da je na vlasti u BiH isto bi bilo.A pitajte i ljude iz nase zemlje koji su radil8 kod njih kakvi su uslovi rada.
Jesul ovi crnogorci niskotarifna kompanija? Jer ako nisu, neće ga se nešto naletat, realno.
nisu niskotarifna, biće dosta skuplji od WIZZ-a, ali i jeftiniji od Lufthanze i sličnih
Pa bas nesto Tuzlanski aerodrom i ne zele nesto stranci u koncesiju.Njima je bitan Sarajevski,a ovi ostali ako mogu propasti po njima je da propadnu sto brze.
Ja samo ne znam zašto se ovi botovi trude da popljuju trojku kada oni ama bas nikako ne mogu vise biti na vlasti. Jer ih je narod provalio , pogotovo sada nakon Mehmedovica
Ne kontam samo kako vlada nije uspjela skupiti lovu da ponovo otvori BH aviokompaniju i uvede letove na najfrekventnijim linijama. Onaj jedan aviončić što smo imali nekad davno letio do Londona. Totalna fula.
Zato sto da bi niskotarifni letovi bili profitabilni, moras imati stotine aviona, koji su 99% vremena u zraku. Par aviona bosanskih bi se moralo subvencionisati uveliko
Koji smo mi jad i bjeda da jedna crna gora koja je manja i manje razvijena od bih da nam oni zele vrsiti usluge za koje da smo malo pametniji i slozniji mozemo i sami to isto raditi! Al bitno je kod nas ko je veci nacionalista…. Puuuu bree
Oni za Wizzovu zamjenu nasli bijedni Air Montenegro? 🤣 tuga da tuznije ne moze biti
i on ce obaviti 3 leta i usratise da necemo moci ocistiti smrad kad se pomjesa sa nasim smradom.uzas
AVIJACIJE!!!!!! STOJI U SKRACENICI DCA
Jesu rasvjetu postavili?
Poslije će opet da kažu nije Tuzla zapostavljena, nemamo mi maćehinski odnos prema Tuzli i slične stvari pa ne kopčamo mi košulje na leđa vidimo šta se dešava i kakve se igre igraju fuj i Sarajevo i Banja Luka.
Misliš Mostar - Banja Luka. Sarajevo se tu ništa ne pita.
Da nije žalosno bilo bi smiješno jesmo banana država.
A Forto spava li spava