Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti.
Svim građanima Republike Bosne i Hercegovine sretan dan nezavisnosti
a forsira se jana jamnica majku jebali odakle ideja da se uvozi voda u bih
Zamzam voda je najbolja
Ne mogu da shvatim ovdje tolike negativne komentare.. Desava se od 1998. da su nam vode najbolje a ne znamo iskoristiti. Pijemo te Jane i Ćane, Žane.. Mađari su do 1990.godine pili samo njihov sok traubi soda, kurcu ne valja ali nije im naumpalo da piju Coca colu! a mi i od ovoga e znamo napraviti biznis... kakvi smo mi ovo ljudi, pa ni sto je dobro ne znamo a da ne bacimo pod noge...
Toliko vode a opet redukcije...
Koja nam korist kad uvozimo 50 miliona vode godisnje , sta drugo reci ???
Kupujmo domaće!
@gdjica_zlica Bingo,Belamionix nez za ostale znam sto posto da imaju u ova dva trzna centra . :)
@ente bente Ne idem u Konzum, nit bih kad otisao :D
ne znam brate kakvi su im kriteriji i kvrzice za okus na jeziku , ali ova voda je qrina realno ... ne može sarajevskom kiseljaku vode donijet
Svaka cast, sad treba preci na veci nivo, Tesanjski kiseljak i Oaza trebaju pakovati vodu u staklene flase od 0,5l i 1l uz vracanje kaucije, pola kvaliteta te vode unisti plasticna ambalaza, ako su najbolji trebaju se i ponasati tako.
e tu vec nastupa problem...poznati smo po tome da svoje kompanije nikad ne razvijamo iznad tog nekog granap limita... ne dajemo obzira ni embalaži ni marketingu ni promociji ni razvoju! samo onako kako nam priroda dala daj što jeftinije upakuj ii šalji i uvjeraji ga kroz patriotizam da je to najbolje! e ku.rca graha zato ce uvijek drugi da prodaju prije! dok se ne naucimo poslovati!
@Ares 12th Definitivno je tako ali s ovakvim resursom ce morati promjeniti poslovnu politiku a prije svega ukljuciti staklenu ambalazu, svaka ozbiljna kompanija koja preradjuje vodu ima staklenu ambalazu, voda iz stakla i plastike nije ista, sav smrad iz plastike zavrsi u vodi i da joj neku drugu aromu, pored toga plastika nije zdrava za upotrebu, Sarajevski kiseljak iz staklene i plasticne flase nema isti ukus, pored toga veca je gotiva nasuti vodu iz staklene ambalaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovakva Bosna i Hercegovina i za muslimana i za katolika i pravoslavca pa i za sve ostale ljude koji je vole!
Sarajevskog Kiseljaka, Jamnice, Knjaza Miloša i Radenske ni na mapi... Al' ih naše pokondirene tikve radije kupuju nego domaće (Sarajevski Kiseljak ne ubrajam u domaće, jer je vlasnik Todorić - stranac)
@ente bente Pa u većini trgovina je nemoguće naći ijedno drugo pakovanje od 6 boca mineralne vode od 1,5 litar, sem Kiseljaka i Jamnice. U Penny-ju se jedno vrijeme mogao kupiti Tešanjski dijamant i od 1,5 litara, pored onog od 2 kojeg svuda ima, ali je nestalo
Tesanjski Kiseljak, Tesanjska Oaza, Tesanjski Celvik, Tesanjski Dijamant, (Tesanjska) Esperanza, (Tesanjski) Princess. Pametnom je i išaret dosta.
Nema na čemu zbog dostavljene vijesti, moj dragi Klix. I drugi put. -_-
tako su im Arapi nosili naftu da probaju....