Svaka cast, sad treba preci na veci nivo, Tesanjski kiseljak i Oaza trebaju pakovati vodu u staklene flase od 0,5l i 1l uz vracanje kaucije, pola kvaliteta te vode unisti plasticna ambalaza, ako su najbolji trebaju se i ponasati tako.
e tu vec nastupa problem...poznati smo po tome da svoje kompanije nikad ne razvijamo iznad tog nekog granap limita... ne dajemo obzira ni embalaži ni marketingu ni promociji ni razvoju! samo onako kako nam priroda dala daj što jeftinije upakuj ii šalji i uvjeraji ga kroz patriotizam da je to najbolje! e ku.rca graha zato ce uvijek drugi da prodaju prije! dok se ne naucimo poslovati!
@Ares 12th Definitivno je tako ali s ovakvim resursom ce morati promjeniti poslovnu politiku a prije svega ukljuciti staklenu ambalazu, svaka ozbiljna kompanija koja preradjuje vodu ima staklenu ambalazu, voda iz stakla i plastike nije ista, sav smrad iz plastike zavrsi u vodi i da joj neku drugu aromu, pored toga plastika nije zdrava za upotrebu, Sarajevski kiseljak iz staklene i plasticne flase nema isti ukus, pored toga veca je gotiva nasuti vodu iz staklene ambalaze.
Prikaži sve komentare (126)