Aktivna od 21. maja
10

Postani milioner sa novom trgovinom: NaKlik.ba platforma počela s radom

Počela s radom platforma naKlik.ba
Počela s radom platforma naKlik.ba
Nova, najnaprednija platforma za online trgovinu u BiH, naklik.ba, učiniti će jednog građanina Bosne i Hercegovine milionerom.

Nova platforma je aktivna od ovog utorka, 21. maja, i dostupna je na App Storeu ili Play Storeu, kao i linku www.naklik.ba.

Povodom lansiranja platforme, naKlik organizuje nagradnu igru "Postani (naklik.ba) milioner" u kojoj mogu učestvovati svi građani BiH, a oni najsretniji od njih će osvojiti nagradu milion konvertibilnih maraka na svom naklik.ba novčaniku.

Počela s radom platforma naKlik.ba
Počela s radom platforma naKlik.ba

Povodom zvaničnog početka rada aplikacije, 21. maja, održan je događaj predstavljanja ove platforme. U uvodnom obraćanju osnivač platforme Branko Petrović je rekao da je naklik.ba rezultat želje da BiH dobije jedinstveno mjesto za online trgovinu koje će pružiti najbolje korisničko iskustvo uz pristupačne cijene.

Glavni dio večeri bio je posvećen predstavljanju NaKlik platforme i njenih ključnih funkcionalnosti, koje nam pokazuju da su glavne dlike pristupačnost i jednostavnost korištenja.

Mahir Mulaomerović iz kompanije Monri predstavio je opciju online plaćanja, ističući kako je NaKlik prva platforma ovog tipa u BiH koja je integrisala sistem kartičnog plaćanja. Sada prodavci mogu prihvatiti kartično plaćanje za svaki svoj proizvod, a kupci mogu jednostavno unijeti svoju karticu i jednim klikom obaviti kupovinu.

Mahir Mulaomerović, Account manager Monri
Mahir Mulaomerović, Account manager Monri

Amer Diglišić iz Ministry of Programming koji je radio mjesecima na ovoj platformi, predstavio je mogućnost dodavanja videa na oglase. Što znači da nema više skrivenih oštećenja na artiklima, već prikaz svega u realnom stanju. Također, prodavci mogu personalizovati svoje profile s jedinstvenim cover slikama, direktnim viber pozivima, linkovima ka društvenim mrežama i opisom profila, te se na taj način izdvojiti od konkurencije.

Amer Diglišić, Engineering Leader - Ministry of Programming
Amer Diglišić, Engineering Leader - Ministry of Programming

U partnerskoj saradnji Euroexpressom, integrisana je opcija praćenja dostave u realnom vremenu. Danijel Kaurin iz Euroexpressa je objasnio da zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, korisnici mogu pratiti gdje se njihov paket nalazi u bilo kom trentuku i kada će stići na kućnu adresu, bez potrebe za iznenadnim pozivima kurira.

Žarko Jović, project manager NaKlik platforme, govorio je o opciji direktnih ponuda. Kupci mogu kroz dva klika poslati prijedlog nove cijene prodavcu. Što znači da nema više dosadnih upita o cijeni u inboxu.

Žarko Jović, project manager NaKlik platforme
Žarko Jović, project manager NaKlik platforme

Tokom događaja, proglašeni su i pobjednici nagradne igre u kojima su učesnici imali priliku osvojiti vrijedne nagrade poput iPhone 15, električnog trotineta, seta ljetnih guma, Apple AirPods slušalica i Chico bicikla za djecu.

Svi korisnici NaKlika, koji se registruju do kraja maja, dobiti će jednu KM po artiklu na svom e-novčaniku za sponzorisanje, a neko od korisnika će postati NaKlik milioner. Tačnije, u narednim danima neko će dobiti milion kredita na platformi u svoj novčanik. Ostaje nam da pratimo rad ove platforme kako bismo saznali kako možemo postati NaKlik milioneri.

Svoj nalog možete registrovati putem www.naklik.ba ili jednostavno preuzmite aplikaciju sa App Store ili Play Store platforme.