Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BH telekom je gnijezdo neviđenog nepotizma,tu su uhljebljenje našli od lokalnih šibicara .lokalnih cajki i šatorskih pevaljki pa do stranačkih kadrova,višak zaposlenih se finansira sa narodne grbače sa visoki cijenama usluga.Ovoj firmi želim sve najgore,dajBože da doživim da propadne.
Ma neka firme druže. Ne želim propast firme. Ali da Bog da se istjeralo sve što se nakotilo u njoj bez ikakve zakonske osnove. Sve nekvalifikovane protjerati!
Za deset godina Telekom je uplastio državi za razne poreze i dopriniose 1,3 milijarde maraka (Oslobodjenje) a toliko je dobio drugi entitet za prodaju svog telekoma. Telekom je i dalje u većinskom vlasništvu države, sponzor je raznim manifestacijama, reprezenrtacijama daje za eklmu mnogim nasim radio, Tv kućama kao i printanim i elektronskim medijima, tako da mnogi dobijaju platu zahvaljujućui Telekomu. Mora da si mnogo ljubomoran kad im želiš zlo. Probaj opet predati za posao, možda te i prime :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Porodicno okupljanje.
sto su se familije okupile..nekima nije jasno da li je ovo neka svadba ili godisnjica kompanije :)
Jel vas stid balije zavisne i ljubomorne, umjesto da vam je drago sto postoje ovako jake Bosnjacke firme, od kojih zivi pola drzave, i koja puni budzet stotinama miliona maraka vec godinama, vi pljujete po svemu sto se moze popljuvati.. Sta treba, da svi da radimo tu, nas dva miliona, glupani glupavi... Sto je jos tuznije, postoji dosta firmi, agencija, ministarstava, u kojima su jace plate od telekoma, a nisu na tapeti, niti se spominju. Dobro vam je islamofob i neprijatelj Bošnjaka Fahroo napunio tintare. Zamisli da u Njemackoj, npr. po volkswagenu narod ovako pljuje po uspjesnim firmama, samo jer ne rade u njima. A pola ovih pljuvatora, jedva srednju skolu zavresnu ima, a ocekuje neke hiljade eura na kontu. Ahh, narode tuzan li si i zavistan, toliko zavistan da si spreman da daš pare mtelu i eronetu - vlashima i hrvatima, samo da nebi svojim, odnosno sebi. Zato nam se i desilo sto se desilo.
Možda ti živiš od nje. Ja im samo plaćam račune koji su u poređenju sa ponudom i cijenom istih usluga u inostranstvu previsoki .
Zivi veliki broj ljudi, sto onih sto rade u drzavnim institucijama, sto penzionera, sto sportskih manifestacija, sto infrastrukturalnih projekata, na kojim opet rade neki drugi ljudi. Uglavnom veliki broj ljudi. Ne mozemo svi. A to sto je pola Balija neobrazovano, lijeno i nece da radi, daleko od svoje vjere kojoj se pripisuje, spominjuci Gospodara samo kada ga musibet zadesi, sto vole da igraju kladionicu, piju tocenu pivu, slusaju grand i ostale paradokse, pametuju i pljuju po drugima, i onima koji negdje rade, to je druga stvar. Svako svoju nafaku ima, i umjesto sto pljujemo i zavidimo, treba da se potrudimo, pa i da trazimo od Onoga koji nas je stvorio, pa nam se mozda i otvore neka vrata..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najbolje za nas je da se ova firma proda. Vjerovatno bi se otpustio visak radnika ili zadrzao isti broj koji bi radio za manju platu,ne pretjeranu. A ne ovako... Ubijedili su nas da treba da se vodimo se politikom "neka je nase,cuvajmo" da bi nastavili da finansiramo time Bakirče i njegove skromne sljedbenike.
Najbitnije,ima li koja sisata iz Bh Telekom-a? Rado bih da raspravimo o ponudama i povoljnostima po pitanju koristenja Vasih usluga...Javi se,velika je potraznja.
Šta ćeš ti imati od prodaje telekoma ili od viška radnika koji bi dobili otkaz ? Možda bi samo svoju sujetu zadovoljio i nahranio. Po tvom je ona stara: nek komšiji crkne krava pa makar i ja osto bez mlijeka. Jadno je to razmišljanje ali je sreća da to mišljenje dijeli manjina, uglavnom esbebej-ovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mrš lopovi !
Ima li ko na ovoj slici da nije dobio posao preko stele?
Sta Bakir Izetbegovic pjevusi kada vidi reklamu BH Telecoma: "Balgo onom ko te ima..."
Ne okupi se 'vako brojna familija ni za Bajram.
čudni mi ovi telekomi, trebali bi da svojim korisnicima omoguće što jeftinije telefone a oni ruknu 3,4 stoje više nego u shopovima.
a nikad se sjetit da 2km na račun pošalju haha
Povraca mi se od ovih sda prdonja...
Kod njih je proslava ko za Bajram. Porodicna tj familijarna firma..ljepota!
Malo se jelo malo se pilo il jede se kavijar pije se +ina ima se para ima se scim
majku vam sdasku jebem
Jebble vas vase hudnjacke akcije, mrs... Mile mi majke, ne vidjeh ja gore kompanije od ovog Telekoma
jel to nemaš nikog zaposlenog u Telekomu pa pljuješ po njima. Nije lijepo biti ljubomoran?
Hahahahahahha, malo si iskompleksiran, kaj ne?? :D Koliko si placen za ove dislajkove, a dečec? a? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Koji paket zaposljavanja koristite?? "Moj amidza"