Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj krov su zapalile vlaške horde sa Borija artiljerijom JNA 1992 godine.
kozojebu, sta ima na 23%? xe xe xe
Ima li dovoljno koze za kozojebace? xe xe xe
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
kompleks kladionica i šoping centara bi najbolje bilo
Mislim da je i HDZ zainteresiran. Ali isključivo PO POLA !
Pretvaranje Kasarne Jajce u hotel isplativa investicija, na njenom mjestu trebala biti i Gradska biblioteka. Ma šta jedna biblioteka, treba biti bar pet, tako da se nauka sama po inerciji i uz pomoć gravitacije kotrlja dole u kotlinu.... :-)
to nije razvoj nikakav. treba mladim ljudima dati da konkurisu projektima za proizvodnju i investirati u to da se narod zaposli da proizvodi nesto.
I tako 20 godina. Nis se ne radi, kasarna u medjuvremenu propada li propada ...
Traaa la la lala KoKo BonGo traaa la la lala
Prodase i dusu arapima!!!!! Na kraju ce i Radovan ispasti pametan covjek ( govor u skupstini pred rat !)
a i ovo je neki lopovluk
Hajde da pogodim koji turisti: relacija Katar -Turska
bak izmetbegovic dogovorio tal sa princom za hotel.opet lopovluci sda vladara sjeme im se zatrlo
Ovo saopštenje je smiješno: "Iz Oružanih snaga BiH su nam kazali da se radi o neperspektivnoj vojnoj imovini za koju je do sada postojalo nekoliko investitora". Ovaj tekst ili plaćeni članak jasno govori kako se počinje sa rasprodajom ili bolje reći naseljavanju beduina /odabranih investitora/ t.j. prijatelja jednog člana predsjedništva BiH. Užas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tako brate a jos bolje bi bilo da od te kasarne napravite neki fakultet ili srednjoskolski centar,mozda bi to bilo da ima djece,imamo sve vise izgleda da budemo turisticka zemlja sa par stotina hiljada turistickih radnika koji su stalno naseljeni,jedini stanovnici.Ali i to je dobro,to znaci da cemo mi ostali biti Evropljani koji ce dolaziti u BiH na odmor i koji ce svojim unucima objasnjavati kako smo dosli iz ovih gudura.
Ja levata i novinara. Pa valjda više znate ko u Sarajevu o svemu odlučuje ? Evo lanca: Sebija , pod njom su muž BAkir i šura Šaja , a ovaj kontaktira mafiju koja izvršava naređenja. Još prijed dvije godine je na Čaršiju pozvao gosta gradonačelnika Zagreba BANDIĆA, koje se smao smješkao i pacao pogled u vis, baš prema Jajce kasarni. Naravno LEVATI sada Bandić ima projekt da vojnu imovinu Hrvatske BRIONE pretvori u balkanski Monte Karlo. Naravno ideju je dobio od Šaje . Radove izvodi vjerni CRNAC.
Vala je i jesu pustili da propadne..... :-(
Koliko se medijski eksponira, jasno je ste zeli PREDSJEDNIK KONAKOVIC 😊 Ozbiljno se Dino Konakovic zacesljao da preuzme poziciju predsjednika stranke, drzave, velikog vođe bosnjaka... Bakir je ozbiljno slijep pored ociju ako ovo ne vidi! Udari na ljude iz SDA, spinovi, medijsko sveprisustvo. Svaka cast DINO KONAKOVIC, PREDSJEDNICE!
O cemu prica covjek koji je kupio diplomu??? Sve sto je Dino Konakovic dotakao unistio je! NEMAMO VODE! SVE STO JE OBECAO SLAGAO JE! Smije li Dinu Konakovica tuzilastvo istrazivati?????? Je li tuzilastvo postalo servis Dine Konakovica??? Dokle vise?!?!?! DINO KONAKOVICU, PRICU O BORBI ZA GRADJANE I ONAJ WANNABE GLAMUR MOZES SAMO SAM SEVI PRODATI!!!!!!
A zato je princ dosao neki dan, prica stara vis od 10 godina, ocigledno svi se mogu ugraditi u taj projekat. Znao sam ja da on nije dosao na kafu kod safe i cevape!