Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bravo bravo.
@h8er_ koji si ti mrzitelj SDA i Bosnjaka ne mogu da vjerujem koliko mrznje
@alma_m sda nepredstavlja bosnjake, a ince ko ne mrzi sda nije normalan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Loša voda, loš heroin.
i hrdzava kasika
prodje i ona bruka od tramvaja
21. slika, šta će auto u zgradi?
Odakle dolaze pare za ovaj megalomanski projekat? Treba li biti posebno pametan pa pogoditi?
Moguce. Al 3061 godine.
Koja debilna muzika
Zapisujemo u tefter jos jedan megalomanski projekat "za izgraditi" u Sarajevu. Ostavljamo samo prazno polje za datum gradnje, tj. koji vijek.
PERE MALI OD MALEZIJE NA VELIKO VELIKI PERAC MALIH I SKROMNIH DIMEZIJA SAMO NEK NE PRAVI NISTA ZA DJECU JER CE BITI MRTVIH I POGINULIH NA SVAKOM COSKU DOK NJEGOVI IZ KRAJA BUDU RADILI VELIKI BIZMISMANI A LA RADELJAS AND CO :)
što će ovima u neboderima (ako ovo ikad zazivi) danfat miljacka, to ce bit' za price...
ja se ponadao da su miljacku poklopili da ne miriše, kad ono cestu
da smo Dubai.. to bi se izgradilo za 16 mjeseci.. medjutim ..pisi propalo
Ovo je za one sa drzavne dojke i ostale lopove i kvazi privatnike i profitere da se mogu ku....cit sitnoj buraniji nesto kao Metropolis u al shidiju.
Posli i ovi nasi se šicat milionima kao i Arapi , ODAKLE TI LOVA FRAJERU ODAKLE TI LOVA !!! Ja stvarno ne znam ko jos vjeruje ovim ublehama u Bejha pa 20 godina na vlasti i uvijek pred izbore milijadre , krpe se rupe po mahalama , zamjene sijalicu na banderi i izvedu komunalce kao da nesto ciste , rade a sutra dan nigdje zive duse i tako naredne 2-4 godine do sljedecih izbora , ali ovaca nikad nestati majke mi :-D
Isto se raja pitala i kad se SCC gradio.. neće nikad, nema para bla bla.. al ipak eno ga SCC stoji na Marin Dvoru (i neka je bake pola ukrao) ali bar se nešto gradi..
@marketing22 S cijih ledza sinko , peru ukradene pare preko ovih projekata sta od toga ima obican svijet sta se tu PROIZVODI ?E , kako si ogranićen kao balkon dok je Baketu takvih glasaća on je osiguran do smrti :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ljudi moji bravo???? Prvo projektom je zamaskiran stambeni poduhvat za podobne i bogate. Drugo, ako vec pojrece novu grad ovaj kurton zasto ne obnove razjebane fasade za pocetak u okolini jebenog buduceg kongresnog centra. Trece, jednostavno gdje vidite ova dva kurtona sda efendica i konakovica tu ni trava vice nece niknut ,zivi bili pa vidjeli!
A sto nema vode,sto je narod gladan,pacova svukud nikom nista..
Nije navedeno koje investitor ovog projekta?
UBLEHE BJELOSVJETSKE