Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Jel' to samo za podobne iz stranke?
A ovo je cisto pranje para i da se neko ko je platio zaposljenje zaposli , znate kako ide preko veze :)
Pitam se cemu onda Biroi za zaposljavanje, jesuli to samo institucije za evidenciju posto kad god odem samo ti udari stembilj da si dosao kao na prozivku.
nista bez pecata...a posao.... koji posao?
Ne znam nista o ovoj inicijativi-projektu ali oni su potrebni!!! Stvar je jos komlikovanija jer ni poslodavci ( vecina) ne znaju kako predstaviti svoje djelovanje,kako izabrati saradnike i kako se prosiriti. S druge strane 99% onih koji traze posao ne znaju u stvari sta zele? O predstavljanju poslodavcu ,jer ima i takvih i nisu svi babini sinovi, nemaju ni najmanju predstavu ili najcesce imaju potpuno pogresnu sliku! Nije dovoljno reci :ja zelim da radim i ostaviti CV
cisto pranje paraaa.... lopoviiiiii uuuaaaaa
Oprali 15.000 KM preko UNDP-ovih projekata, koji ce jos u 15 drugih opstina isto uraditi. Cilj sajma je da nauce omladinu kako da napisu CV (sto mogu nauciti i preko interneta), kako da se predstave poslodavcu (i to mogu naciti preko interneta), i sad najjace "kako da traze posao", hahahahaha pa budi aktivan i trazi posao. Mozes preko poznanstava, to je najbolji nacin - stele i poznanstva, ne trebaju ti UNDP-ovi projekti i ublehaske nevladine organizacije. Neka doticna gospoda i gospodje iz nevladinih organizacija zasucu rukave i uhvate se lopate i krampe pa nek hljeb sebi zarade, nego nasli prati novac. Kako nam prodaju muda pod bubrege. Nijedan do sada projekat UNDP-a i ostalih ublehasa nije dao rezultate. Pogledajte koliko je zaostalih opstina, koje su uvijek bile zaostale i ne vidi se pomak. Sto je to tako? Trebamo pitati CCI, GIZ, Posao.ba, i ostale koji nude muda pod bubrege. Odes u poslovni registar firmi, vidis spisak i redom brale bez konkursa salji CV, negdje ce upaliti.
bosnoslave, ja zelim naci posao i malo sam skeptican! vidim da ti puno toga znas pa koliko ima firmi u BiH? Ja sam spreman sve raditi!.
bolje da im kažete istinu nego da ih zamajavate, ovdje će malo ko dobiti posla, i oni koji ga trenutno imaju veliki dio će uskoro ostati bez njega. bosna je pred ekonomskim kolapsom, održava se uz pomoć mmf-a koji je tu svoju pomoć skupo naplatio a tek će je naplatiti.
teško se je izvući ako se već uvališ u govna. ovdje će narod sve gore i gore živjeti. čudi me da u bosni još nije proglašen bankrot jer sve se umjetno održava. ekonomija je na nogama, dok ovi iz vlasti pokušavaju izvući iz budžeta što više mogu dok se još ima šta izvući, a onda uskoro kuda koji. moja procjena 2015 totalni kolaps
"Sajam zapošljavanja"... kako inovativan naziv... osjeti se duh pozitivizma u samom nazivu... Idejni tvorac ovog projekta bio je vjerovatno inspirisan Sajmom građevinske opreme... Kreativan tim sa futurističkim pristupom idejama. Baš se pitam pod kojim nazivom bi bilo motivisanje poslodavaca za novo zapošljavanje?? Sajam za možda zapošljavanja??? Hm... provalio sam filozofiju!
dobar ti ovaj nick name :) istinit
Sajam zapošljavanja za tatinu i maminu djecu.
Ko se zaposlio? Familija, prijatelji i stranačke kolege? Još neko? Kako samo šaljivo pitanje :)
Dobra stvar , da se desava nesto na planu zaposljavanja.. podrzavam
Problem je što od toga nema nikakve fajde. ja sam haplicirala na 7 sajmova ( 38 firmi) i niko me nije kontaktirao ( dipl. ing. elteh)
Zapošljavanje... al rođaka, porodice i prijatelja ... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zamolio bi komentatore klix-a nema vise kukanja oko posla, jel vidite sta smo sad napravili ? traze nam posao :)