Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja u nevrijeme zavrsio fakultet, kad sam ga upisivao bilo je tragedija biti konobar, zidar i ostalo a sad to pet puta placenije, s fakultetom i ne mozes naci posao bez stele
Najviše treba hamala da crnče za male pare kao i u Njemačkoj i bilo gdje u svijetu.
Pozdrav robovlasnicima iz Njemacke
lazu za programere, trazim godinu dana posao
Fazon je sto se sad svako poceo baviti tim jer je cuo da "ima para", a realno niti veze ima s tim niti ga to zanima
Kako navraćaju djecu da upisuju Elektrotehniku u Sarajevu, kao najtrazenije… trazen budes u pishijatriji koliko ti uzmu dušu i zelju za zivotom.
Pa nije svaki fakultet za svakoga. A ne mozes ni prst u uho i visit po kaficima i poloziti za inzinjera elektrotehnike
Poslovi sa visokom strucnom spremom najmanje trazeni.....znas koliko je sati😅😅😅
Pa svugdje su ti najtraženiji, i za njemačku idu zidari, tesari perači guzica itd. 6,8 %ode zboh nekog inžinjerskog ili doktorskog posla.
Pa to ti govori kakvu industriju imamo, gdje se samo preradjuje i sastavlja, tj nemamo proizvodnju visoke tehnologije. Narod kuka: Dajte nam fabrike, eto dobili ste. Sad bi svako da bude direktor. Jedan je direktor, a stotine sljakanera