Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno smo mi ,popisani samo sto neznamo ,ima nas i viska dok nedaju ove JMBG.Nema kakvih agencija ,nema i ko nas sve ne popisuje (I KRVNA ZRNCAD SU NAM PREBROJANA)od stranacke pripadnosti-..emtela .eroneta ose ,sipe ,Pere Dzoke, muje zoke ,jure ante ,I naravn DZEJ!. svi popisuju !
Kažu da neće primati one iz reda OSTALIH Bolje ipk biti u grupi OSTALIH,nego u grupi ZAOSTALIH
Nek se raja u sjediste stranaka prijavljuje ova komisija im je pogresna adresa.
KOlika je dnevnica ??
U kojoj se stranci mora biti? Hoće li i to pisati u konkursu?
sve će ovo biti namješteno, foteljaši su obezbijedili pijune i za ove aktivnosti
Hajde neka se bar ljudi zaposle i malo zarade u svoj ovoj nesreci
Mislis da nece trebati stela i za ovo?
Ma jok samo će ti staviti da i trebaju tri fakulteta,državni i šta još sve ne da držiš olovku i zaokružuješ odgovore.Tako te bez štele onemogući.A svi skupa tamo što rade kad se saberu nemaju kako treba ni osmogodišnju školu.
Ja cu se prvo uclaniti u SDA, u opstinu Novi Grad, i onda cu se prijaviti na ovaj konkurs. Efendic ce mi srediti posao, u tome je ekspert.
efendic je smanjio plate zaposlenim u opcini NG kako bi otvorio nova radna mjesta ako nisi znao i radi svoj posao